Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

iScan Pro
Možnost oskenovat jakýkoliv dokument přímo ve vašem iOS zařízení je v dnešní době snad již samozřejmostí. Některé mobilní scannery jsou ale lepší, než ostatní. iScan Pro vám nabízí automatickou detekci okrajů, převod do PDF, možnosti jednoduchých úprav a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“59Kč“]

MovieSpirit
Díky aplikaci MovieSpirit pro iOS můžete být zároveň režisérem, producentem i hercem. Umožní vám zkombinovat video, fotografie, text i hlasové záznamy do vlastního uměleckého díla. Aplikace podporuje více vrstev ve videu, slow motion nebo například GIFy.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“299Kč“]

iLightning Cam 2
Mysleli jste si, že iPhonem nelze kvalitně zachytit blesk na obloze? Aplikace iLightning Cam 2 vás vyvede z omylu. Dokáže sama přepínat mezi denním a nočním režimem a spočítat ty správné parametry pro nejlepší zachycení blesků.

[appbox appstore id1016445476 oldprice=“59Kč“]

XMart Calculator
Xmart Calculator Pro je chytrá kalkulačka pro základní i komplikovanější výpočty. Výsledky můžete nejen ukládat, ale i sdílet s ostatními, a to včetně postupu.

[appbox appstore id827740598 oldprice=“149Kč“]

Meeting Box
Meeting box je aplikace, navržená speciálně pro všechny, kteří berou pořizování poznámek opravdu vážně. Kromě zapisování podporuje i anotace map, fotografií a webových stránek.

[appbox appstore id601889330 oldprice=“89Kč“]

Movies with Friends Plus on Netflix
Tato aplikace patří mezi nejlepší způsoby, jak objevovat nový obsah na síti Netflix. Sledujte, na co se dívají vaši přátelé, a pomocí tagů objevujte skryté poklady.

[appbox appstore id721797112 oldprice=“149Kč“]

One Touch to Recorder
Aplikace One Touch to Recorder vám umožní nahrávat vaše příchozí i odchozí hovory bez omezení délky a počtu. Záznamy si můžete stáhnout do vašeho počítače nebo uložit na Dropbox, do Evernote či na Google Drive.

[appbox appstore id1233983882 oldprice=“29Kč“]

RemindMeAt
S touto aplikací již nikdy nezapomenete provést daný úkol přesně na místě, na kterém ho máte splnit. RemindMeAt vám totiž bude posílat připomínky na základě předem zadané lokace.

[appbox appstore id948654827 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 11817

 

Dnes nejčtenější

.