Zavřít reklamu

Pokud jste si před časem vaše zařízení upgradovali na iOS 10.3.3 ale z nějakého důvodu jste začali přemýšlet o downgradu na systém 10.3.2, máte od včerejška smůlu. Jablečná společnost totiž přestala starší verzi svého operačního systému podepisovat a tím pádem ji už není možné do přístroje nahrát. Čistá instalace, která lze provést například ze stránky ipsw.me, se vám tak už nepodaří. Ostatně, to je vám všem jasné už při pohledu na červené řádky u iOS 10.3.2 na zmíněném webu.

K tomuto kroku přistupuje Apple už tradičně krátce po vydání nové verze svého operačního systému. Díky tomuto kroku jemně donutí většinu uživatelů upgradovat na nejnovější software a už z něj dále nepřecházet. Nejnovější verze iOS by totiž měla být logicky i daleko bezpečnější a propracovanější, než tomu tak bylo u její předchůdkyně.

iOS 10.3.3 je navíc poslední verzí operačního systému iOS 10 a tak se u ní dá výborná odladěnost očekávat. Zhruba za měsíc se navíc můžeme těšit na oficiální spuštění iOS 11, na který valná většina uživatelů iOS 10 stejně okamžitě přejde. Pokud tedy smutníte, že jste downgrade nestihli, vězte, že iOS 11 přinese velká vylepšení a změny, které by vám iOS 10.3.2 nenabídl a přechod na něj bude určitě daleko lepší volbou.

iOS 10.3.2 32bit apps

Dnes nejčtenější

.