Zavřít reklamu

V kalifornském Cupertinu se jedním z nejsledovanějších míst stal Apple Park. Dělníci pracují na plné obrátky a poslední úpravy v kampusu vrcholí. Zdá se však, že dělníci během práce stíhají ještě fotit a natáčet interiér nového sídla společnosti Apple. Upozornili na to uživatelé na sociální síti Reddit. Všimli si totiž, že na Snapchatu se objevila videa právě z Apple Parku.

Video z Apple Parku:

Prostřednictvím funkce Snap Map se dá najít různorodý obsah. Pokud budete hledat Apple Park v aplikaci Snapchat (na iPhonu je vyhledávací lišta v horní části obrazovky), najdete spoustu snímků a záběrů z takzvané kosmické lodi. Většinou se jedná o jednotlivé etapy výstavby, ale na některých videích jsou vidět dlouhé zaoblené chodby, otevřený půdorys se stromy uvnitř jídelny a další.

Apple z toho asi není příliš nadšený, ale je skvělé vidět budovu ještě dříve, než bude slavnostně otevřena. Očekává se, že do konce letošního roku se do Apple Parku přestěhují všichni zaměstnanci. Spekuluje se o tom, že už v září by mohl Apple uspořádat tiskovou konferenci, na které představí nové produkty jako iPhone 8 či Apple Watch Series 3, v budově zvané Steve Jobs Theater.

apple park fb

Dnes nejčtenější

.