Zavřít reklamu

S příchodem dalšího měsíce se objevuje tradičně i video zachycující práce v areálu Apple Parku. Video zveřejnil na svém YouTube profilu Duncan Sinfield, který důsledně zachycuje budování kampusu cupertinské společnosti už od roku 2015. V nejnovějším záznamu jsou znatelné terénní úpravy a další změny.

Už v dubnových záběrech bylo vidět, že se v Apple Parku stále provádí rozsáhlé stavební úpravy. Ačkoliv probíhají terénní práce, stále je zde více nepořádku než zeleně. Vedle toho se v areálu nachází spousta strojů, ale i přesto jsou pokroky určitě vidět.

Podívejte se na nejnovější záběry z dronu:

V tomto videu můžete vidět, že se provádí práce na hlavní budově se solární střechou i na divadle Steva Jobse. Podél vnější strany budovy se instalují okna, dokončují se ještě parkoviště a další části kampusu. Pokud jste ještě neviděli, jak Apple Park vypadá v noci, potom se pokochejte pohledem v našem článku.

Apple už v únoru oznámil, že se bude jeho sídlo jmenovat Apple Park. Dále prozradil, že tamní divadlo Steva Jobse bude disponovat s hledištěm s kapacitou pro tisíc diváků. Původně se předpokládalo, že se budou první zaměstnanci stěhovat do kanceláří už koncem dubna, ale prozatím k žádnému stěhování nedošlo.

apple park fb

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.