Zavřít reklamu

Před nějakým časem jsme vás informovali o tom, že je návštěvnické centrum v novém sídle jablečné společnosti prakticky hotové a jeho otevření je tak tím pádem za rohem, přesné datum jsme však netušili. Včerejším rozesláním pozvánek na slavnostní otevření se ale i tato poslední nejasnost rozplynula jako pára nad hrncem a my máme již prakticky o veškerém dění ohledně návštěvnického centra jasno.

Obyvatelé Cupertina mají výhodu

Pokud tedy máte příští týden cestu do Californie a měli byste chuť si Apple Park alespoň okrajově z návštěvnického centra prohlédnout, zastavte se tam 17. listopadu. Právě v tento den se tam odehraje slavnostní otevření, kterého se téměř stoprocentně zúčastní i přední představitelé jablečné společnosti. Pro obyvatele Cupertina, kteří se musí s novým areálem ve své blízkosti sžít, pak přichystal Apple zajímavý bonus ve formě předčasného otevření 16. listopadu. To však proběhne bez větších fanfár a ovací.

Jak můžete vidět na pozvánce, kterou na svém twitterovém účtu zveřejnil jeden z obyvatel Cupertina, Apple své sousedy přivítá ve čtvrtek od 15 do 20 hodin. Jediné, co k návštěvě potřebují, je prokázání se, že v Cupertinu skutečně bydlí.

Na druhé fotografii pak můžete vidět ceduli, kterou Apple na své návštěvnické centrum vylepil a pozval jí na otevření prakticky kohokoliv.

appleparkgrandopening

A na co že se vlastně můžou návštěvníci nového návštěvnického centra v budově za 109 milionů dolarů těšit? Krom krásné architektury či rozlehlé kavárny rozhodně na výhled, který se jim naskytne při pohledu z terasy na celý Apple Park. Zejména nový kruhový kolos, do kterého se jablečná společnost brzy kompletně přestěhuje, je opravdu úchvatný. Komu by však pouhý pohled nestačil, může si Apple Park projít pomocí ARKitu na jednom z iPadů zapůjčených společností.

apple-park-visitor

Dnes nejčtenější

.