Zavřít reklamu

Dnes ráno se nám v redakčním mailu objevily zajímavé obrázky, o které se s vámi musíme podělit. Pochází od nejmenovaného zdroje a podle informací které máme, by se mělo jednat o legitimní produkt. Jedná se o makety, které zachycují finální design, se kterým se na podzim objeví iPhone 8. Podobných maket koluje po internetu mnoho, tyto by však měly reprodukovat reálnou podobu telefonu, neboť slouží jako makety pro výrobu doprovodného příslušenství, jako jsou obaly, kryty, ochranné fólie či tvrzená skla.

Design maket v podstatě potvrzuje vzhled, o kterém se mluví již několik měsíců. Hlavními rozpoznávacími znaky je vertikálně uložená duální kamera na zadní straně telefonu a vykrojený kus na horní straně displeje, na které se nachází FaceTime kamery, sluchátko a další senzory. Na spodní straně můžeme vidět také otvor pro Lightning konektor. Znovuobjevení 3,5mm jacku snad již nikdo neočekával… Zajímavostí je také třetí barevný odstín. Že by Apple chystal nové barevné provedení?

V současné době by měla výroba nového iPhonu již v plném proudu. Je tedy logické, že výrobci příslušenství budou mít k dispozici makety, na základě kterých budou moci vyrábět příslušenství. A to s dostatečným předstihem, aby bylo možné vyrobit adekvátní množství produktů.

iphone 8 maketa 1

Dnes nejčtenější

.