Zavřít reklamu

Máme za sebou s přehledem nejteplejší pracovní týden tohoto léta a zdá, že ani dneska nehodlá ukazatel na teploměru klesnout pod 30 °C. Není tak nic lepšího, než se odebrat někam k vodě, nejlépe doma k bazénu, na koupaliště nebo na pískovnu. Pokud ale takové štěstí nemáte a musíte dnes například pracovat, pak pro vás máme jeden malý tip, jak si alespoň navodit trochu chladivý pocit.

Horko totiž nesálá jenom ze Slunce, ale i ze všeho okolo nás. Už jen při pohledu na počítač je nám vyloženě vedro. A právě to můžeme napravit. Nepřinášíme vám nějaký zaručený recept na to, jak se okamžitě zchladit na příjemnou teplotu, ale pokud pracujete právě na počítači, tak si můžete navodit pocit, že je o něco chladnější, než ve skutečnosti je. Přinášíme vám 8 tapet pro Mac nebo PC, které vám dodají alespoň pocit chladu, zimy nebo dokonce mrazu. Potit se asi nepřestanete, ale i ta představa při pohledu na obrazovku vašeho počítače s jednou z uvedených tapet, je trochu ochlazující.

V galerii výše si stačí vybrat jednu z osmi tapet, přejíždět mezi nimi můžete i šipkami na klávesnici. Pokud budete chtít tapetu získat v plném rozlišení, pak využijte odkaz „Stáhnout“ pod každým obrázkem.

Ice cubes FB

Dnes nejčtenější

.