Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější iOS aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My Brushes Pro
MyBrushes Pro je převratná aplikace pro malování a kreslení, která vám poskytne nekonečné možnost skicování, vytváření a sdílení. Proměňte svůj iPad v malířské plátno a popusťte uzdu své fantazii.

[appbox appstore id557477822 oldprice=“89Kč“]

Formulas
Aplikace Formulas nabízí tucty několikavrstevných fotografických efektů, od základních barevných a tónových filtrů po vintage, malířské a umělecké filtry. Přetvořte své fotografie v umělecká díla.

[appbox appstore id990668324 oldprice=“59Kč“]

One Tomato
Aplikace One Tomato, založená na principu Pomodoro Technique, vám pomůže co nejefektivněji využít každou minutu vašeho dne. K lepšímu soustředění vám pomůže takzvaný „bílý šum“. Aplikace podporuje 3D Touch.

[appbox appstore id1157357117 oldprice=“29Kč“]

Sorted
Staňte se pány svého vlastního času s aplikací Sorted. Sorted je minimalistická, ale užitečná aplikace pro plánování dne, kterou využijí nejen manažeři nebo podnikatelé, ale třeba i studenti.

[appbox appstore id1022256487 oldprice=“249Kč“]

IntelliBoard
IntelliBoard je rozšíření pro iOS klávesnice. Disponuje funkcí s názvem SwipeSelection, díky které můžete používat swipování a gesta.

[appbox appstore id922478721 oldprice=“29Kč“]

ReliCam
ReliCam je aplikace, díky které máte celý proces fotografování zcela ve svých vlastních rukách. Umožňuje vám manuálně ovládat veškerá nastavení, a to jak pro fotografování, tak i pro natáčení.

[appbox appstore id1029383741 oldprice=“29Kč“]

Monster Pinball
Monster Pinball HD je skvěle vypadající hra, která nabízí klasický pinballový zážitek – plus ještě něco navíc. Užijte si nové a nepoznané způsoby hry.

[appbox appstore id456944760 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 4717

Dnes nejčtenější

.