Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Photos 365
Fotografujete často s pomocí iPhonu? A chtěli byste mít své fotografie rychle a bezpracně roztříděné? Aplikace Photos 365 automaticky roztřídí vaše snímky do kalendáře nebo mapy.

[appbox appstore id1073336027 oldprice=“59Kč“]

Blockr
Blokování obsahu je v jistém směru kontroverzní záležitostí. Někdy vám ale nic jiného, než blokovat reklamu, nezbývá. Reklamy ovlivňují načítání stránek a tím pádem i spotřebu dat. Přidejte Blockr do seznamu blokátorů obsahu a reklamy vás už nebudou obtěžovat.

[appbox appstore id1042439935 oldprice=“29Kč“]

Multi Translate
Multi Translate je profesionální aplikace pro překlady a tlumeční, která zvládne přeložit jakýkoliv jazyk do tří jiných najednou. Stačí hlasově zadat požadované výrazy a Multi Translateje převede na text a přeloží.

[appbox appstore id768642496 oldprice=“379Kč“]

Color Accent
Aplikace Color Accent vám umožní si během sekund efektně pohrát s barvami na vašich fotografiích. Stačí klepnout na vybranou barvu pro přidání splash efektu, upravovat můžete i odstín a sytost.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“29Kč“]

RecWeb
Aplikace RecWeb – Browser Record dokáže precizně zaznamenat dění na obrazovce vašeho iOS zařízení. Jeho instalace i používání je opravdu jednoduché, nahrávky můžete snadno sdílet.

[appbox appstore id1231574879 oldprice=“29Kč“]

Emoji Camera
Aplikace Emoji Camera slibuje spoustu zábavy s emoji samolepkami a filtry. Stačí pořídit snímek nebo ho vybrat z galerie, vybrat si své oblíbené obrázky a přidat je na fotografii.

[appbox appstore id1125802891 oldprice=“29Kč“]

Shades
Shades je minimalistická, uklidňující hra s návykovým potenciálem. Vaším úkolem je skládat dohromady kostičky s cílem vytvořit řadu ve stejné barvě. Vypadá to jednoduše, ale hra umí být překvapivě náročná.

[appbox appstore id888683802 oldprice=“59Kč“]

Blox 3D City Creator
S hrou Blox 3D City můžete stavět vlastní města. Vyberte si, zda chcete životem pulzující metropoli, nebo ospalé maloměsto. Přidávejte dopravní prostředky i obyvatele vašeho města. Aplikace je zcela bezpečná i pro děti.

[appbox appstore id1071806830 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 19617

Dnes nejčtenější

.