Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Taskful
Taskful je chytrý, originální to-do list a správce úkolů, který vám pomůže udržet si přehled ve všech vašich schůzkách a povinnostech. Díky chytrému zobrazování vás udrží v pozornosti a pomůže vám soustředit se jen na to, co je nezbytně důležité.

[appbox appstore id1195370211 oldprice=“59Kč“]

WikiLinks – Smart Wikipedia Reader
WikiLinks představuje zábavný a efektivní způsob objevování všeho, co Wikipedia nabízí. Aplikace přichází s promyšleným uživatelským rozhraním, jehož součástí jsou i myšlenkové mapy, doporučená YouTube videa, náhledy článků či pokročilé prohledávání obrázků.

[appbox appstore id990956008 oldprice=“179Kč“]

Thunderspace 5K
V průběhu dne vám aplikace Thunderspace umožní odpoutat se od okolního hluku. A v noci? V noci vás doslova uspí. O účinnosti této aplikace svědčí i fakt, že je zakázáno používat ji při řízení a obsluze strojů.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“89Kč“]

Smoothie Recipes
Léto je ideální doba k experimentování se zdravými recepty. Aplikace Smoothie Recipes nabízí více než 300 zdravých a neuvěřitelně jednoduchých receptů na smoothies včetně obrázků.

[appbox appstore id1228682265 oldprice=“29Kč“]

Monolog Voice Recorder
Monolog je aplikace, která kromě pořizování hlasových nahrávek bravurně zvládá i jejich úpravy. U pořízených záznamů můžete provádět trojici funkcí „vyjmout, kopírovat, vložit“ stejně jednoduše, jako byste to dělali u textu. Nahrávky můžete dále sdílet.

[appbox appstore id1111956651 oldprice=“29Kč“]

iRAW
iRAW je efektivní, užitečná a kvalitní fotografická aplikace, fungující ve dvou módech. Jeden je s podporou formátu RAW u novějších iOS zařízení, druhý, pro starší zařízení, ukládá fotografie v TIFF formátu. Pořízené snímky můžete uložit do DropBoxu nebo poslat e-mailem.

[appbox appstore id917507085 oldprice=“29Kč“]

Pool Break 3D
Pool Break je kolekce her, představujících variace na 3D Pool, billiard, snooker, crokinole a carrom. Vychutnejte si hraní v 3D grafice, díky které budete mít zaručený realistický zážitek.

[appbox appstore id422138104 oldprice=“29Kč“]

Beware, Square
Máte chuť na místy opravdu náročný, originální survival? Vyzkoušejte hru Beware, Square pro iOS, která vám zaručí hodiny vzrušujícího hraní a neotřelou, originální, jednoduchou grafiku.

[appbox appstore id1143301444 oldprice=“59Kč“]

iPhone 6s Plus iOS apps

Dnes nejčtenější

.