Zavřít reklamu

Měsíce očekávaný dokument z hiphopového prostředí Can’t Stop Won’t Stop: A Bad Boy Story, který vypráví životní příběh legendárního amerického rappera Seana Comba, je konečně venku. V noci z neděle na pondělí byl exkluzivně uveden na streamovací službě Apple Music.

Combs je známý pod přezdívkami Puff Daddy a v posledních letech zejména Diddy. Světovou premiéru jeho snímku zažili návštěvníci filmového festivalu Tribeca letos v dubnu. Tehdy bylo oznámeno, že pro širokou veřejnost bude dokument k dispozici právě na Apple Music. Fanoušci rapu a hip-hopu jej od té chvíle netrpělivě vyhlíželi.

Film sleduje Combův životní a zejména profesní příběh. Ukazuje raketový vzestup rapperova hudebního vydavatelství Bad Boy Records v 90. letech minulého století, následovaného bouřlivými událostmi, které vyvrcholily v roce 2016, kdy řada interpretů z nahrávacího studia v čele s Diddym vyrazila na turné po Americe.

„V roce 1993 založil Sean Combs alias Puff Daddy nebo Diddy nahrávací společnost Bad Boy Records a navždy tak změnil populární hudební scénu. V roce 2016 se pak všichni rappeři z vydavatelství sešli v newyorském Brooklynu, kde zahájili velkolepé americké turné,“ píše se v oficiálním textu k dokumentu. „Film zkoumá vášeň pro hudbu všech osobností, jež za vydavatelským impériem stály.“

Hodinový snímek, jenž je takřka povinností pro všechny příznivce rapu, zůstane na Apple Music celý rok. Už v dubnu se nechal Combs slyšet, že spolupráce s Applem na odvyprávění příběhu Bad Boy Records je pro něj „požehnání“. Není to přitom první dramatická produkce, kterou Apple na své hudební službě nabízí. Začátkem června odstartoval pořad Planet of the Apps a v srpnu by měla mít premiéru show Carpool Karaoke: The Series.

diddy-fb

Dnes nejčtenější

.