Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sketch Me!
Proměňte své fotografie v kresby, komiks nebo skici jediným klepnutím. Aplikace nabízí 19 zajímavých efektů, své dílo můžete dále sdílet e-mailem nebo na sociální sítě.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“59Kč“]

InFocus Pro
InFocus Pro vám nabízí pět efektivních způsobů, jak být více produktivní. Je kalendářem, checklistem, poznámkovým blokem a to-do listem v jednom.

[appbox appstore id545904979 oldprice=“1119Kč“]

DrawPad Pro
DrawPad Pro je skvělým nástrojem pro pořizování poznámek. Aplikace má krásné a inovativní uživatelské rozhraní se spoustou skvělých funkcí a možností přizpůsobení.

[appbox appstore id483071025 oldprice=“89Kč“]

Cartoonatic 2
Díky aplikaci Cartoonatic 2 můžete proměnit svá videa v komiksové příběhy s hudbou a speciálními efekty. Videa lze natáčet v reálném čase a sdílet na sociálních sítích, na YouTube, přes iMessage nebo e-mailem.

[appbox appstore id1001935394 oldprice=“29Kč“]

C-Time

Váš čas je vzácný. C-Time je aplikace, která vám pomůže získat přehled o tom, kolik času trávíte na nejrůznějších místech. Aplikace nabízí automatický start i ukončení, možnost úprav a exportu.

[appbox appstore id553940406 oldprice=“149Kč“]

Renote
Renote je skvělým místem pro všechny vaše poznámky. Poslouží studentům, žurnalistům, ale například i lékařům nebo akademikům. Aplikace podporuje i tagy pro lepší rozlišení a vyhledávání poznámek.

[appbox appstore id955123296 oldprice=“29Kč“]

Yuri
Je noc. Yuri se probouzí v cizím, neznámém lese, který je obydlený obřími rostlinami a spoustou záhadných bytostí. Cestujte s Yurim, otestujte své dovednosti a projděte až na konec deseti dobrodružných levelů.

[appbox appstore id714789890 oldprice=“89Kč“]

Strike Force Heroes
Připravuje se útok nepřátelské vojenské organizace a je na vás a na vašem týmu, abyste jej včas zastavili. Užijte si střílení, honičku v helikoptéře a další vzrušující akce.

[appbox appstore id730905151 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 23617

Dnes nejčtenější

.