Zavřít reklamu

Pokud si potrpíte na klikacích dobrodružných hrách, které byly populární především v 90. letech, tak se vám s největší pravděpodobností bude líbit hra Beat Cop od herních studií Pixel Crow a 11 bit Studios. Populární hra Beat Cop byla nejprve v mobilní verzi dostupná jen na Android, avšak nyní jsme se jí konečně dočkali i ve verzi na jablečný operační systém iOS.

Hra vás zasadí do roku 1986 do role bývalého detektiva newyorské policie. Vy, jakožto hlavní postava, která byla degradována z detektiva na obyčejného „pěšáka“, momentálně pouze vypisujete pokuty a chytáte malé zlodějíčky. Vaším hlavním cílem je, abyste se znovu vypracovali na vrchol a mohli si zase říkat detektiv. Detektivka Beat Cop se před několika lety ve své první verzi objevila na PC a od hráčů si vysloužila převážně kladné recenze. Hra vás upoutá především svou vizuální stránkou v podobě pixel artu. Zároveň je na hře něco zvlášního, prostě něco, co vás stále nutí pokračovat a plnit práci policisty.

Podobnou hrou je taktéž světově známá hra Papers, Please, ve které jste v roli celníka, který kontroluje pasy na hranicích. Beat Cop má však oproti Papers, Please rozsáhlejší příběh a máte na výběr vícero možností, které jej mohou ovlivnit. Beat Cop je navíc plný sexismu, rasismu, korupce a dalších kontroverzních témat, na čemž vývojáři víceméně staví koncept hry. Pokud si z těchto témat neradi děláte srandu, tak ruce pryč. Beat Cop je k dispozici ke stažení v App Storu za 129 korun.

[appbox appstore id1377588412]

beatcop_fb

Dnes nejčtenější

.