Zavřít reklamu

Schválně se přiznejte, kdo z vás si koupil iPhone nebo iPad s malým úložištěm, protože si říkal, že mu to vystačí a navíc ještě ušetří? Vsadím se, že se teď pěkných pár rukou nesměle přihlásilo. Nebojte se, nebudeme se vám posmívat. Místo toho vám ukážeme skvělé řešení, kterým chybějící paměť bez problému doženete.

Nejpohodlnější možnost zálohování kdekoliv a kdykoliv

Ve společnosti SanDisk sedí asi hodně lidí s problémem podobným vašemu. Proto se před nedávnem pustili do vývoje něčeho, co by tento problém dokázalo vyřešit. Nakonec se jim podařil vytvořit SanDisk Connect Wireless Stick, který svými jedinečnými funkcemi zvládne mnohem více, než je pouhopouhý přenos souborů a zvýšení kapacity telefonu. Jeho hlavní zbraní je vedle USB 2.0 hlavně zabudovaný Wi-Fi modem, který umožňuje velice pohodlnou bezdrátovou komunikaci s vaším zařízením. Inženýři v SanDisk šli však ještě dál a vymysleli dokonce způsob, který umožňuje propojení vašeho iPhone s jejich produktem i bez připojení k internetu. Vaše soubory tak můžete zálohovat i na těch nejodlehlejších místech, bohatě vám k tomu postačí právě SanDisk Conntect Wireless Stick a aplikace ve vašem telefonu či tabletu.

Jeho další silnou stránkou je možnost připojit k němu zároveň až tři zařízení. Pokud si tedy pořídíte například největší 200GB verzi, zazálohujete na ní klidně i tříčlennou rodinu. Opačný směr je samozřejmě také možný a bez problému umožní například sledovat tři videa na třech rozdílných zařízeních.  A pozor, možnost zálohování si můžete nastavit dokonce automaticky. Mimo iOS je navíc kompatibilní i se systémy AndroidWindows, takže pokryje opravdu širokou škálu zařízení.  S produktem SanDisk Connect Wireless Stick tak opravdu nebudete muset myslet v tomto ohledu takřka na nic.

Další skvělou věcí, která vás určitě potěší, je výdrž baterie. Při streamování videa vydrží produkt skoro pět hodin. Při občasném zálohování vašich dat však rozhodně tolik energie nespotřebuje a vydrží vám podstatně déle. Prodloužený víkend na horách či u moře by tak měl zvládnout hravě bez jediného nabití.

Vybrat si samozřejmě můžete z různých kapacit. K dispozici je 16GB, 32GB, 64GB, 128GB a největší 200GB verze. Všechny samozřejmě zvládají s grácií veškeré popisované úkony. Je tedy jen na vás, jakou velikost si zvolíte. Pamatujte však na to, že pokud plánujete zařízení využívat s více lidmi, kapacita tomu musí odpovídat.

Nevěříte bezdrátové technologii? I pro vás máme řešení

Pokud však nevěříte bezdrátovým technologiím, máme pro vás i něco klasičtějšího. Flasi disk SanDisk iXpand Flash Drive sice nedisponuje Wi-Fi modemem, za to nabízí konektor Lightning. Propojení s vašimi jablečnými zařízeními tak nebude nikterak složité.

SanDisk iXpand Flash Drive je skvělou alternativou pro produkt zmíněný výše, zastane totiž prakticky skoro všechny jeho funkce. Krom bezdrátového zálohování si na něm automaticky zazálohohujete vaše fotografie a videa a bezpečně je přenesete prakticky kamkoliv. Pokud se chystáte například na dovolenou k moři a nesnášíte úmornou cestu autobusem, nahrajte si na tento flash disk vaše oblíbené filmy a zabavte se na celou cestu. Filmů si můžete vzít opravdu, co hrdlo ráčí. Omezeni totiž budete jen kapacitou flash disku. Váš iPhone s malou kapacitou to nikterak neovlivní. Přetahování věcí z vašeho počítače pak proběhne též velmi rychle, SanDisk iXpand Flash drive totiž disponuje USB portem 3.0. Vaše soubory tak na něm budou nahrané mrknutím oka.

Tohoto skvělého pomocníka, kterého můžete využít opravdu rozmanitě, si můžete samozřejmě také vybrat ve více variantách. K dispozici je 16GB verze, 32GB verze a největší 128GB verze.

 

Pokud tedy hledáte něco, co vás zachrání kvůli malé kapacitě paměti v telefonu před nákupem nového, právě jste to našli. Proto už déle neváhejte a objednávejte na Alze, která je právě nabízí se skvělou slevou. Při nákupu můžete ušetřit až astronomických 48%! Na většinu produktů od SanDisku máte navíc dopravu zcela zdarma.

sandisc-fb

Dnes nejčtenější

.