Zavřít reklamu

Podle analytika Ming-Chi Kua ze společnosti KGI Securities je více než sedmdesátiprocentní šance, že cupertinská společnost představí očekávaný 10,5palcový iPad Pro na červnové konferenci WWDC. Uživatel @ShaiMizrachi se podělil se serverem 9TO5Mac o snímky dalšího obalu pro budoucí iPad Pro.

V obalu je na obrázcích vidět aktuální 9,7palcový model, abyste si udělali představu o tom, o kolik bude přepracovaná verze větší. Uživatel @ShaiMizrachi už v minulosti sdílel poměrně přesné informace o tehdy nevydaných produktech, a tak můžeme jeho tvrzení považovat za věrohodné.

Z uniklých snímků máte lepší pohled na to, jaký je rozdíl ve velikosti mezi současnou generací s 9,7palcovým displejem a nadcházející generací s 10,5palcovým displejem. U nového modelu bude obrazovka o 0,8 palce větší, ale zároveň by mělo dojít k zúžení okrajů, a tak je z fotografií patrné, že obal je v porovnání s 9,7palcovým zařízením jen mírně vyšší a miniaturně širší. Dále je vidět vymezené místo pro stereo reproduktory.

Předpokládá se, že Apple představí 10,5palcový iPad Pro na své vývojářské konferenci WWDC, která se bude konat už v pondělí 5. června. Cupertinská společnost by dále měla vedle nových verzí systémů (iOS, macOS, tvOS, watchOS) odhalit i domácí asistentku Siri či aktualizované MacBooky.

ipad-10-5-leak-FB

Dnes nejčtenější

.