Zavřít reklamu

Server DigiTimes už v minulosti ponúkol od svojich bližšie nešpecifikovaných zdrojov dosť presné informácie, ohľadom budúcich plánov spoločnosti Apple. Preto sú v súčasnej dobe jeho predpoklady o produktoch z Cupertina, považované za dôveryhodné. Avšak vo svojej poslednej správe uvádza poriadne odvážne informácie, týkajúce sa časového harmonogramu pre príchod iPhonu 5 a ďalších verzií iPadov. Zdroje týchto tvrdení majú pochádzať priamo z dodávateľského reťazca Applu, konkrétne od zamestnanca montážneho partnera Foxconnu, spoločnosti Pegatron, ktorá už údajne prijala objednávky na novú generáciu mobilného zariadenia od Applu.

Podľa informácií je príchod šiestej generácie iPhonu naplánovaný na september, čím bude dodržaný ročný odstup od vydania iPhonu 4S. Obrovským prekvapením však majú byť dve nové verzie iPadu, ktoré sa budú líšiť veľkosťou a rozmerom obrazovky. Jedná sa o 7“ verziu, ktorá má byť údajne na trh uvedená už v auguste a 11“ iPad s príchodom naplánovaným na koniec roka, pravdepodobne pred vianočnými sviatkami.

ipad_mini_mockup_iphone

Resumé

Osobne si myslím, že v prípade nového iPhonu sa môže jednať o pravdivú informáciu. Avšak predstavenie menšieho iPadu hneď v dvoch verziách, je z môjho pohľadu dosť nepravdepodobné. Predpokladám že Apple plánuje menší tablet, ktorý by nízkou cenou konkuroval lacnejším zariadeniam a v ponuke by nahradil starší iPad 2. Kvôli tomu aby zistil, ktorý bude užívateľom najviac vyhovovať, testuje dve rozmerovo odlišné verzie, z ktorých len jednu uvedie do predaja.

*Zdroj: DigiTimes

Související články


Dnes nejčtenější

.