Zavřít reklamu

Golf a konkrétně PGA Tour je jedním ze sportů, kterému nové technologie nejsou cizí. Přesvědčit jsme se o tom mohli minulý rok, kdy byl fotograf pověřen, aby pořizoval snímky pouze za pomoci iPhonu 6s Plus. Nyní PGA Tour přinesla umělcům možnost zachytit scénu pomocí iPadu Pro a Apple Pencil.

Jak je uvedeno na internetových stránkách PGA Tour, několik umělců se zúčastní Mistrovství hráčů (Players Championship) s iPadem Pro a Apple Pencil. Všechny výkresy jsou zveřejňovány na webových stránkách Tour, včetně timelapse videí a dalšího obsahu.

Stránka TechCrunch hovořila s dvěma umělci. Jim Conway, učitel na střední umělecké škole, vysvětlil, že iPad Pro a Apple Pencil změnily celý jeho umělecký život. V době před Apple Pencil často neměl čas malovat jen kvůli tomu, že neměl dostatek času na přípravu, která samotné malbě předcházela. Také uvedl, že neustále „bojoval“ se středními – pastelovými barvami, které se mu míchaly, aniž by chtěl, štětce nebyly dostatečně přesné a tak dále. Nyní jako většina profesionálních umělců používá aplikaci Procreate, pravděpodobně nejpopulárnější malířskou aplikaci na tablety.

[appbox simple appstore id425073498]

Na webových stránkách PGA Studio 18 se můžete podívat na veškerý sdílený obsah, včetně všech obrázků a videí.

pga tour apple pencil fb

Dnes nejčtenější

.