Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Čas od času se prostě stane, že při chvilkové nepozornosti nám spadne naše jablíčko na zem. Jestliže si lámete hlavu s tím, jak nejlépe ochránit Váš iPhone právě v těchto případech, ideálním řešením mohou být vychytané balíčky, které Vám teď představím.

Balíček 2v1 – Ochranné Tvrzené sklo + Průhledný Ochranný obal

Nejlepší ochrannou kombinací, kterou můžete zvolit je jednoznačně ochranný kryt a k němu ochranné tvrzené sklo. Jenže může nastat situace, že se nechcete vzdát tak elegantního a krásného vzhledu, kterým iPhone disponuje. Když už si na něm ty designéři dali tolik záležet, proč skrývat jejich práci? S průhledným ochranným tvrzeným sklem a průhledným gumovým krytem vůbec nic neschováte! Díky čisté průhlednosti zachováte design iPhonu a zároveň ochráníte jeho tělo a displej proti poškození. Tvrzené sklo dosahuje tvrdosti 9H, je snadno aplikovatelné, disponuje oleophobickou vrstvou a chrání Váš iPhone proti škrábancům a menším pádům. Ochranný průhledný gumový kryt je pevný, ale zároveň flexibilní, nezamezuje ani jednomu z portů na iPhonu a díky své tloušťce skvěle ochrání iPhone i proti menším pádům.

balicekskloobaliphone5

Balíček 2v1 – Originální Nabíjecí Kabel + Originální Power Adaptér

Přestala Vám fungovat nabíječka? Potřebujete nějakou na chatu či do práce, abyste nemuseli tahat tu z domova? Ideálním řešením je balíček složený z originálního nabíjecího kabelu a originálního nabíjecího adaptéru. Na oba produkty je poskytována záruka 24 měsíců od zakoupení a jako na všechny balíčky, které v obchodě Tvrzenýsklo.cz můžete zakoupit je jakýkoliv způsob dopravy ZDARMA!

  • Balíček s Originálním nabíjecím kabelem a Originálním nabíjecím adaptérem můžete zakoupit již od 479 korun a navíc s POŠTOVNÝM ZDARMA! Původní cena tohoto balíčku byla 898 korun
balicekiPhoneNovejsi

Bonus na závěr – Prémiová 3D Ochranná Tvrzená skla pro iPhone

Jednoznačně nejoblíbenějšími a nejprodávanějšími tvrzenými skly mezi uživateli jsou prémiová 3D tvrzená skla, která jsou pětkrát odolnější než klasická tvrzená skla! Jejich výhodou je tvrzené sklo po celé části – i v zaoblených místech displeje, kde sklo perfektně přilne k jeho povrchu. Prémiová tvrzená 3D skla jsou vyráběna ve dvou barevných variantách: černé a bílé. Pokud máte již na Vašem telefonu škrábance či drobné prasklinky, které nezasahují do zobrazovací části displeje, prémiové 3D tvrzené sklo je perfektně zakryje…

3DPREMIUMSKLO

Prémiová 3D tvrzená skla jsou k zakoupení na eshopu s nejširším sortimentem tvrzených skel u nás! Navíc nyní probíhá na prémiová skla akce! Prémiové tvrzené 3D sklo zde nakoupíte se slevou od 30 do 38%. Výhodou nákupu z e-shopu je především osobní vyzvednutí v Praze na prodejně ZDARMA! Jak se k nám dostanete? Prodejna je přímo u zastávky tramvaje Svatoplukova na adrese: Jaromírova 34, Praha 2. Parkování před prodejnou je možné. Otevírací doba je každý všední den od 10:00 do 20:00 a v sobotu od 11:00 do 16:00. Kromě tvrzených skel si přímo na prodejně můžete vybrat ze širokého sortimentu ochranných krytů pro Váš iPhone. Na prodejně není prozatím možné platit kartou, ale 20 metrů od prodejny se nachází bankomat KB. Na eshopu je platba kartou možná! Ze způsobu dopravy si můžete vybrat doručení kurýrem po Praze do 12 hodin od objednání, převzetí v jedné z přibližně 850 poboček Zásilkovny, či doručení Českou poštou.

20% SLEVA PRO ČTENÁŘE MAGAZÍNU LETEM SVĚTEM APPLEM PO ZADÁNÍ SLEVOVÉHO KÓDU: LSA

balicekskloobaliphone5 FB

Dnes nejčtenější

.