Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

PicTrove Pro
PicTrove Pro je užitečný nástroj při hledání fotografií na webu. Dokáže vyhledat fotografie z nejrůznějších zdrojů, jako jsou Google Images, Bing Images, Flickr, Photobucket, ale i sociální sítě jako Facebook, Tumblr nebo platformy WordPress a Blogger.

[appbox appstore id433016309 oldprice=9,99$]

eDL Pro
Easy Downloader pro je download manager all-in-one. Aplikace disponuje schopností rychlého stahování a funkcemi pro správu souborů, což zahrnuje i audiopřehrávač s playlisty, videopřehrávač, funkce dekomprimace ZIP, RAR a 7zip souborů, ad blocker a mnoho dalšího.

[appbox appstore id435965622 oldprice=1,99$]

Home Scan Pro
Je vaše domácí síť a připojená zařízení v bezpečí? Díky aplikaci Home Scan pro iOS můžete objevit možná bezpečnostní rizika pro vaši síť a zároveň zjistit, kdo všechno je k ní připojený. Tato jednoduchá aplikace obsahuje i profesionální funkce, její použití je však bezpečné a jednoduché i pro uživatele, kteří s programy tohoto druhu nemají zkušenosti.

[appbox appstore id1107038658 oldprice=4,99$ ]

Travel Clock Pro
Travel Clock Pro vám slibuje víc, než jen klasickou funkci hodin a budíku na cesty. Už si nemusíte lámat hlavu s tím, zda jste si budík správně nastavili. Můžete si nastavit buďto pravidelné buzení, nebo rychlý alarm jediným klepnutím. Displej je snadno čitelný a ukáže vám nejen aktuální čas, ale i datum, den a časovou zónu.

[appbox appstore id392165446 oldprice=0,99$]

Universe of Movies and TV
Aplikace Universe of Movies and TV pro iOS se stane vaším osobním zdrojem pro vyhledávání filmů, televizních pořadů, ale i herců a hereček. Navíc vám díky ní neunikne žádná novinka ze světa zábavního průmyslu. Kromě prohledávání databáze a čtení novinek můžete sledovat i trailery.

[appbox appstore id1076556393 oldprice=1,99$]

Gear Miner
Gear Miner je poměrně návyková hra s velice příjemným uživatelským rozhraním. Horníkovi pomáháte utéct ze šachty a po cestě sbíráte vzácné drahokamy. Hra je jednoduchá, ale velmi zábavná, projít si můžete řadu takřka nekonečných levelů s 25 přizpůsobitelnými figurkami horníků.

[appbox appstore id1070036646 oldprice=0,99$]

iOS Apps 14

Dnes nejčtenější

.