Zavřít reklamu

Pokud v posledních měsících sledujete to, jak se vyvíjí akcie Applu, zcela jistě jste zaznamenali, že se pohybují vesměs jedním směrem, a to směrem vzhůru. Pokud máte do nějakých akcií AAPL dokonce zainvestováno, vývoj posledních týdnů vám musí dělat ohromnou radost.

Během dnešního dne překonaly akcie Applu další milník a v počínaje dneškem o tom už v podstatě nemá smysl dál psát. Hodnota akcií je na historicky nejvyšší hodnotě (jak v průběhu obchodování, tak i po uzavření) a jakýkoliv posun směrem vzhůru znamená nový rekord. Vzhledem k poslednímu vývoji bychom tak nedělali každý den nic jiného, než přepisovali rekordy.

Nová nejvyšší hodnota je ze včera, kdy po uzávěrce stála jedna akcie Applu 140,69 dolarů. V průběhu dne se hodnota vyšplhala dokonce na 141,02, ta se ovšem do konce obchodování na burze neudržela. Podle naprosté většiny predikcí bude Apple stále pomalu ale jistě růst, strop by se měl nacházet někde kolem hodnoty 150 dolarů za akcii. Nejzásadnější vliv na hodnotu akcií by měly mít jednotlivé keynotes, na kterých Apple představí nové produkty. Nejvíce se investoři již tradičně upínají k září, kdy by měl dorazit dlouho očekávaný iPhone 8. Někteří američtí analytici dokonce předpovídají, že akcie Applu v průběhu letošního roku dosáhnou až na neuvěřitelných 185 dolarů…

Apple APPL akcie brezen
apple money

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.