Zavřít reklamu

Společnost Apple každoročně nabízí bezplatná stipendia na WWDC pro studenty a členy STEM organizace, kteří nemají finanční prostředky na to, aby se zúčastnili vývojářské konference. Cupertinská firma na webové stránce týkající se stipendií uvedla, že žádosti bude přijímat od 27. března do 2. dubna.

Po nashromáždění přihlášek proběhne slosování žadatelů. Výherci, kteří dostanou vstupenky zdarma, budou vyhlášeni v pátek 21. dubna. Vstupenka za normálních okolností stojí 1 599 dolarů. Apple těm, kteří získají stipendium, doposud neproplácel ani ubytování, ani cestovné. Nicméně letošním rokem se to mění a bude poskytovat alespoň bezplatný nocleh.

Jestliže chcete požádat o stipendium na WWDC, musíte splnit několik základních podmínek. Žádost o stipendium si mohou podat lidé od 13 let, kteří jsou zaregistrovaní jako Apple developeři nebo jsou členové placeného programu Apple Developer Program. Dále musí studovat, nebo být členem či absolventem organizace STEM.

WWDC se bude v letošním roce konat od 5. června do 9. června v McEnery Convention Center v San Jose v Kalifornii. Bude to poprvé od roku 2003, co se nebude konference konat v San Franciscu.

wwdc17 fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.