Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kupujeme si iPhony za x tisíc, spíše desítek tisíc korun, ale přesto se všichni snažíme ušetřit na jeho ochraně. Následná oprava se přitom může vyšplhat až do řádu několika tisíc. Řešením mohou být odolná tvrzená skla různých druhů. V tomto článku Vám představíme většinu dostupných tvrzených skel, které můžete zakoupit na eshopu www.VseproiPhony.cz za velmi přijatelné ceny a s dopravou zdarma!

BAREVNÁ OCHRANNÁ TVRZENÁ SKLA PRO IPHONE – (přední a zadní)

Stylová ochranná skla, která jsou vyrobena z velmi tenkého a tvrdého materiálu. Tato tvrzená skla nejen, že ochrání Váš iPhone, ale dodají mu také nový a originální vzhled. Tvrzené sklo navíc nezanechává žádné bublinky a proto je jeho instalace velmi jednoduchá a snadná.

lsa-1

3D ZAOBLENÁ HLINÍKOVÁ TVRZENÁ SKLA PRO IPHONE

Jedná se o tvrzené sklo, které pokrývá celý displej a v zaoblených částech disponuje hliníkovým, pevným rámem. Dostupné je hned v pěti barevných provedeních. (Růžová, Modrá, Černá, Stříbrná a Zlatá). Výhoda u 3D zaobleného tvrzeného skla je taková, že chrání celý displej, až do jeho rohů. Při případném pádu minimalizuje poškození iPhonu na minimum.

lsa-2

ČIRÉ ODOLNÉ TVRZENÉ SKLO PRO IPHONE

Nenadchla Vás barevná tvrzená skla, ale stále hledáte ochranu pro Váš displej? V tom případě doporučujeme 100% čirá tvrzená skla na přední stranu displeje. Tato vrstva z tvrzeného skla vytváří vysokou odolnost proti nárazu, škrábancům, odření a jiným poškozením – při prasknutí tohoto materiálu je dále vrstva celistvá (střepy drží pohromadě). V balení naleznete suché i mokré hadříky pro odmaštění a vyčištění displeje před samotnou aplikací skla. Žádná tvrzená skla nezamezují funkci 3D touch.

lsa-3

Spoustu dalšího příslušenství pro iPhony můžete zakoupit na eshopu www.VSEPROIPHONY.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč

lsa-4
lsa1

Dnes nejčtenější

.