Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Socium widget
Chtěli byste mít možnost psát příspěvky na určité sociální sítě přímo z vašeho widgetu? Socium widget vám snadno umožní psát příspěvky přímo na Facebook a Twitter. Stačí přejít na oznamovací centrum a začít psát.

[appbox appstore id1011763988 oldprice=“0,99€“]

Epica Pro
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica Pro. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id857717118 oldprice=“1,99€“]

Color Blindness
Velmi praktický nástroj, který vám pomůže zjistit, jestli trpíte barvoslepostí. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Color Blindness dlouho nevydrží zdarma, takže pokud jste aplikaci stihli ještě zdarma, tak rozhodně neváhejte.

[appbox appstore id471711417 oldprice=“2,99€“]

Happy Lars
Lars je doopravdy šťastný chlapík. Doopravdy si užívá pobíhání okolo a konzumaci koblih. Lars má malého mazlíčka – prasátko Rosa a spolu podnikají mnoho věcí. Úkolem Larse je zpříjemnit den vám a vašim blízkým.

[appbox appstore id1179554563 oldprice=“0,99€“]

TextVideo
TextVideo vám přináší snadnou cestu, jak přidávat do vašich videí text. Díky této aplikaci může být text různě zdeformovaný, přetočený či animovaný. TextVideo nabízí stovky různých fontů, efektů a velké množství podkresové hudby. Aplikace vám také nabízí základní editační funkce pro vaše videa.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“2,99€“]

Frugi
Přijde vám, že všechny své peníze bleskurychle rozházíte a ani nevíte za co? V tom případě si stáhněte Frugi, jelikož s její pomocí budete mít naprostý přehled o tom kolik peněz a za co vlastně utrácíte. Aplikace vám mimo jiné nabízí i možnost nastavit si připomínky na důležité platby a samozřejmostí je zaheslování celé aplikace. Začněte zodpovědně spravovat své finance a mějte přehled o vašich příjmech i výdajích. Český jazyk je aplikací plně podporován.

[appbox appstore id630382033 oldprice=“4,99€“]

File Manager
Aplikace promění váš iPhone či iPad na virtální USB disk a umožní vám snadno převádět jakýkoliv soubor mezi iOS zařízením a Macem. Převeďte rychle a jednoduše fotky, videa, dokumenty a další soubory. Aplikace nabízí také heslovou ochranu vašich souborů.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“1,99€“]

C.U.B.E.
C.U.B.E. je minimalistická 3D puzzle hra, která dokáže zaujmout. Otáčejte kostkou a zapamatujte si sekvenci světel a zvuků, jelikož je budete muset přesně zopakovat. Zní to možná jednoduše, ale realita je o trochu horší.

[appbox appstore id1173431197 oldprice=“0,99€“]

apps iphone_6_1-still004

Dnes nejčtenější

.