Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MXF Converter
MXF Converter vám umožní rychle konvertovat všechny druhy MXF souborů a P2 MXF souborů na DVCPRO, HDV, Avid DNxHD, XDCAM a další. Po konvertování můžete soubory editovat v QuickTime, iMovie, FCP, FCE a mnoho dalších video editačních softwarů. Můžete také konvertovat MXF/P2 MXF soubory na 4K/HD a další populární video formáty (např. MOV, MP4, WMV, AVI, MKV, FLV). Své soubory si můžete užít na svém Macu, iPadu, iPodu, iPhonu, PSP, Apple TV a další přenosná zařízení.

[appbox appstore id665537568 oldprice=”24,99€”]

Orion Flyer
Vytvářejte krásné profesionálně vypadající letáčky během okamžiku. Orion Flyer nabízí praktický editor, ve kterém si můžete různě pohrát s textem, obrázky, šipkami a různými tvary. Orion Flyer také nabízí velké množství profesionálně vytvořených šablon pro vaše letáky, stovky různých fontů a barev.

[appbox appstore id1011995968 oldprice=”19,99€”]

SUPERHOT
Stírající hranice mezi obezřetnou strategií a nespoutaným chaosem, SUPERHOT je FPS, ve které se čas pohybuje pouze tehdy, když se pohybujete vy. Díky jedinečné stylizované grafice vnáší tato hra do žánru FPS něco nového a zcela nezvyklého. Minimalistický vizuální jazyk vám pomůže se soustředit na to nejdůležitější – na plynulost hry a filmovou krásu boje.

[appbox appstore id1109409676 oldprice=”24,99€”]

BioShock Infinite
BioShock Infinite dosadí hráče do bot U.S. veterána, který se stal žoldákem Bookerem DeWittem. Zadlužil se špatným lidem a DeWitt má pouze jednu příležitost, aby dal vše do pořádku. Musí zachránit Elizabeth, záhadnou dívku uvězněnou od dětství v létajícím městě Columbia. Booker a Elizabeth jsou nuceni věřit jeden druhému při útěku na svobodu. Společně se učí využívat rozšiřující arzenál zbraní a schopností během soubojí v oblacích. Pomůžete jim?

[appbox appstore id658448783 oldprice=”29,99€”]

Hero of the Kingdom
Žili jste spokojený a poklidný život na vaší malé farmě spolu se svým otcem. Jednoho slunečného dne se váž život naprosto změnil. Zákeřní bandité přepadli váš domov a spálili ho. Váš otec se pohřešuje. Temnota padá přes celou zemi a vy se chystáte na nebezpečnou cestu na místa, která neznáte. Musíte překonat svůj strach a nalézt svého otce. Tenhle strhující zážitek bude vaším životním dobrodružstvím. V této hře prozkoumáte obrovskou část své země, potkáte mnoho osob, budete lovit zvířata, sbírat bylinky a mnoho dalšího. Zlevněné je také pokračování této hry.

[appbox appstore id1157942219 oldprice=”5,99€”]

[appbox appstore id1161333175 oldprice=”7,99€”]

Slevy her pro Mac na Steamu:

FTL: Faster Than Light
[appbox steam simple 212680 oldprice=“9,99€“]

Slime Rancher
[appbox steam simple 433340 oldprice=“19,99€“]

Trine Enchanted Edition
[appbox steam simple 35700 oldprice=“12,99€“]

Left 4 Dead 2
[appbox steam simple 550 oldprice=“19,99€“]
Dark Arcana: The Carnival
[appbox steam simple 284730 oldprice=“7,99€“]
aapp pexels-photo-51171

Dnes nejčtenější

.