Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Audio Notebook Pocket
Děláte si často poznámky, ale nebaví vás si je psát? Pak je tato aplikace právě pro vás. Nabízí totiž vytváření si zvukových poznámek a jejich následné rozčlenění, nadepisování a označování. Pochlubí se i vysokou kvalitou nahrávání mluveného slova a je tak vhodná zejména pro studenty nahrávájící si přednášky nebo samozřejmě pro kohokoliv jiného. Kromě audio poznámek si v aplikaci můžete vytvářet i běžné poznámky.

[appbox appstore id984093691 oldprice=“1,99€“]

Coyn
Coyn je aplikací, která vám bude užitečným pomocníkem pro monitorování vašich každodenních výdajů. Coyn vám přináší jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak si udržet přehled o příjmech a výdajích ve vašem životě. Aplikace podporuje 3D Touch, takže vám umožní přidávat výdaje či příjmy opravdu bleskurychle.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“1,99€“]

FaceTone
FaceTone je výkonný fotoeditor a selfie kamera, která vám umožní vytvořit překrásné fotky. FaceTone nabízí speciální efekty, které využije každý uživatel při editaci svých snímků. Za pomocí této aplikace si můžete vybělit zuby, vyhladit pokožku, odstranit pihy, rozzářit oči a mnoho dalších užitečných prvků.

[appbox appstore id1090394285 oldprice=“3,99€“]

PostBot 3
PostBot 3 vám napoví, kdy je nejvhodnější doba pro přidání příspěvku na Instagram. Aplikace určí ty nejlepší hodiny na základě vašeho publika. Chcete, aby byl váš účet na Instagramu velmi sledovaný? Často se vám stává, že plánujete přidat pár příspěvků během dne a pak na to zapomenete? Přemýšlíte nad tím, kdy je nejlepší čas na přidávání příspěvků? PostBot 2 vám nabízí perfektní řešení. Aplikace vám připomene, že je načase přidat příspěvek, analyzuje váš účet a určí nejlepší hodiny.

[appbox appstore id1116022357 oldprice=“27,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Po konvertování můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“3,99€“]

MyBrushes
MyBrushes je unikátní kreslící aplikací, která vám pomůže vytvořit ty nejlepší kresby. Díky této aplikaci se můžete naprosto soustředit na kreslení a můžete lehce zapomenout na všechny běžné starosti. MyBrushes vám nabízí možnost vytvářet neomezený počet vrstev, šanci bleskurychle nahrávat a poté přehrávat vaše kreslení a mnoho dalšího. Aplikace podporuje velké množství různých formátů.

[appbox appstore id681045199 oldprice=“2,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého a slovenského jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

System Info Widgets Pro
System Info Widgets Pro je užitečným nástrojem, který zobrazuje všechny informace o vašem iPhonu či iPadu. Aplikace monitoruje např. využití paměti, využití CPU, množství aktivních procesů, level baterie, informace o síti a mnoho dalšího. Za pomocí widgetu budete mít neustále přehled.

[appbox appstore id958855458 oldprice=“3,99€“]

SmartAngle
SmartAngle vám umožní určit sloučeninu úhlu mezi dvěma směry. Může být použit buď GyroMode nebo CalculatorMode. Grafické zobrazení horizontálních a vertikálních prvků je vizuální potvrzení toho, co jste vypočítali nebo změřili. V GyroMode je úhel měřen v momentě, kdy pohybujete telefonem za pomocí interního gyroskopu. Přesnost je obvykle v rámci jednoho stupně. V CalculatorMode stačí zadat horizontální a vertikální sloučeninu úhlu a 3D sloučenina je automaticky spočítána.

[appbox appstore id1054720394 oldprice=“1,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů. První verze je pro iPhone, iPad i iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1054439660 oldprice=“0,99€“]

Color Keyboard
S Color Keyboard si můžete nativní Apple klávesnici přizpůsobit svým požadavkům. Jak si klávesnici můžete přizpůsobit? Změnit si můžete fonty, klávesy a pozadí, využít můžete také vlastní fotografie jako pozadí. Navíc aplikace nabízí více než 50 stylových šablon, ze kterých si můžete vybrat.

[appbox appstore id942404357 oldprice=“1,99€“]

Altimeter i6
Altimeter i6 je praktickou aplikací pro všechny turisty, cestovatele, alpinisty, horské lyžaře či snowboardisty. Aplikace umožní velmi přesně změřit nadmořskou výšku. Vestavěná mapa s geolokací vám pomůže se zorientovat na místě velmi rychle. Altimeter i6 rovněž obsahuje sadu potřebných nástrojů (mini-kompas, rychloměr, měřič ujeté vzdálenosti a sledování). Aplikace využívá data získaná z vestavěné GPS.

[appbox appstore id1061558002 oldprice=“0,99€“]

He Likes The Darkness
He Likes The Darkness vám nabízí příběh o malém stvoření, které se jmenuje Paul. Paul opravdu neskutečně miluje temnotu, takže si dokážete představit všechen ten smutek, když se na obloze objeví zářivé hvězdy. Záře z těchto hvězd rozptyluje všechnu temnotu, takže Paulovi musíte pomoct. Obrovský svět, který je domovem našeho hlavního hrdiny nabízí 5 odlišných postav a 100 levelů. S každou sesbíranou hvězdou bude svět zase o něco temnější.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“1,99€“]

Sumeru
Yun je cestovatel, který po cestě domů sebral ze země drahokam. V momentě, kdy si zrovna Yun cenil svého nálezu, tak ho náhle drahokam vsál do svého vnitřku, který je nazýván svět Sumerian. Yun musí překonat všechny obtížné překážky a utrpení, aby se mohl vrátit do svého světa. Cesta, která je plná dobrodružství a překvapení právě začíná…

[appbox appstore id1091448235 oldprice=“1,99€“]

apps Apple-iPhone-6s-Plus-Review-TI

Dnes nejčtenější

.