Zavřít reklamu

V Applu pracují velmi schopní zaměstnanci a velmi často je to vidět na různých projektech, které po své kariéře v Applu rozjedou. Dnes tu máme další podobný případ. Trojce inženýrů, která se v Applu věnovala vývoji iPhonů a iPodů, z Applu odešla a založila si vlastní společnost s názvem Pearl. Na podzim přišli na trh s prvním produktem, kterým je speciální kamera do vašeho automobilu, která vašemu vozu nainstaluje parkovacího asistenta, i když ho z výroby nemá. 

Produkt s názvem RearVision je velmi efektivním kamerovým systémem, který má tvar klasického držáku na SPZ. Celé zařízení je zcela bezdrátové a komunikace s vaším smartphonem funguje skrze Bluetooth připojení. Instalace a nastavení je údajně velmi jednoduché a zabere jen několik minut. Kromě našroubování samotného držáku je ještě potřeba napojit zařízení do diagnostického portu vašeho vozu.

Dvojice kamer dokáže zobrazit zorné pole o úhlu 180 stupňů a nabízí také možnost jakéhosi pohledu „za roh“. Aplikace pro telefony údajně získá „nekonečnou podporu“ v podobě updatů. O napájení zařízení se starají solární panely a celková komunikace probíhá na třech úrovních. Nejprve spolu komunikuje samotný kamerový systém s čidlem, který si zapojíte do řídící jednotky. Toto spojení využívá vlastní Wi-Fi sítě. Čidlo z řídicí jednotky následně s telefonem komunikuje přes Bluetooth. Detailní popis fungování celého zařízení najdete zde. RearVision stojí 500 dolarů a koupit si jej můžete zde.

https://youtu.be/xsF26yMWtbc

 

pearl-rearvision-device-800x426
pearl-1-800x382

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.