Zavřít reklamu

Nové MacBooky jsou již několik týdnů v prodeji a v současné době tak dělají radost prvním uživatelům, kteří si je objednali. Zdaleka ne každý má ovšem finance na to, aby si mohl dovolit nejnovější počin ze stáje Applu. Současná nabídka není příliš přívětivá těm, kteří mají hluboko do kapsy, jelikož nejlevnější model starého MacBooku Air začíná pod třiceti tisíci korun. Jistě, existují také bazarové kousky, ale i ty si drží cenu a navíc si nikdy nemůžete být jistí, co s nimi předchozí majitel dělal. Nyní se ovšem na Ebay objevila velmi zajímavá nabídka, která by mohla nejednoho zájemce oslovit. 

Na serveru Ebay se totiž objevila zajímavá sleva na MacBook Air, v rámci nadcházejícího Black Friday. Ano, jedná se o model z roku 2013 a ano, nejedná se o nový kus, ale jde o tzv. manufactor refurbished model, tedy výrobcem opravený kus, který má za sebou kompletní servisní proces přímo od Applu. Vše by tak mělo být naprosto funkční s tím, že jsou vyměněny veškeré externí díly a notebook tak působí jako nový.

Co se specifikací týče, není to žádná extratřída, ale vzhledem k ceně je to stále velmi dobrá nabídka. Jedná se o model z roku 2013, který disponuje dvoujádrovým procesorem i5 (1,3GHz base clock), 4GB RAM, 128GB SSD diskem a iGPU Intel HD 5000. Jedná se o 11,6″ model s výdrží až 9 hodin. Samozřejmostí je stříbrné provedení, podsvícené logo (…) a mnoho portů.

Nejzajímavější na celé nabídce je ovšem cena, která činí 399,99 dolarů. Před započtením cla a daně se tedy jedná o nějakých 10 172 Kč tisíc korun. Pokud se podíváte na to, co za podobné peníze dostanete u nás, tento MacBook Air se jeví jako skvělá alternativa pro všechny, kteří chtějí macOS (v tomto konkrétním modelu je předinstalován OS X Yosemite). Aukci najdete zde.

MacBook Air USB Thunderbolt

Zdroj: Ebay

Dnes nejčtenější

.