Zavřít reklamu

Ako dlhoročný exkluzívny distribútor značky JBL pre Českú a Slovenskú republiku sme sa rozhodli podporiť komunitný projekt obnovy atletiky v Košiciach. Využívame pri tom každú príležitosť. Počas celého roka sme trpezlivo oslovovali svojich priateľov, kamarátov a osobnosti, aby prispeli svojim podpisom na reproduktory JBL k vytvoreniu jedinečnej zbierky.

Táto zbierka je „pozlátená“ 9 olympijskými, 12 svetovými, 31 európskymi zlatami, dvoma wimbledonskými titulmi, víťazstvom turnaja Masters v tenise a dvoma stále úradujúcimi svetovými rekordérmi. Dnes sme sa rozhodli túto zbierku predať v jednoduchej dražbe, ktorej výnos pôjde na podporu mládežnickej atletiky v Košiciach. Každý zberateľský „kúsok“ je súčasťou galérie na Facebooku JBL Czech&Slovak. V poznámke ku fotke je vyvolávacia cena, ku ktorej môžete ponúknuť vami navrhovanú cenu.

Nakoľko sme k tomuto projektu nevytvárali žiaden aukčný systém, pravidlom je, že navrhovaná cena má byť minimálne o 2 eurá / 50 kč vyššia. Nižšie prihodenia nebudú platné. Bezdrôtové reproduktory JBL sú absolútne najpredávanejšími na svete, rovnako tak aj v Čechách a na Slovensku. Veríme, že s podpismi osobností sa stanú pre vás ešte atraktívnejšími, napríklad ako darček na Vianoce.

medaiilisti-z-me-amsterdam

Dnes nejčtenější

.