Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kupujeme si iPhone za x tisíc, spíše desítek tisíc korun, ale přesto se všichni snažíme ušetřit na jeho ochraně. Přitom následná oprava se může vyšplhat až do řádů tisíc korun. Klasické rovné sklo je sice fajn, ale nedokáže ochránit displej iPhonu v jeho zaoblené části. Řešením jsou klasická 3D tvrzená skla v černém či bílém provedení. Pokud se ale chceme malinko odlišit, mohli bychom zainvestovat do 3D skla s hliněným rámečkem.

Jedná se o tvrzené sklo, které pokrývá celý displej a v zaoblených částech disponuje hliníkovým rámem. Dostupné je hned v pěti barevných provedeních. (Růžová, Modrá, Černá, Stříbrná a Zlatá). Výhodou u zaobleného tvrzeného 3D skla s hliníkovým rámečkem je jednoduše snadná instalace, tvrdost 9H a dva čistící hadříky, sloužící k očištění povrchu displeje před instalací. Tato skla mají speciálně vyříznuté otvory pro mikrofon, tlačítko homebutton a senzor proximity, nemusíme se tedy obávat zakrytí důležitých funkcí.

3D skla s hliníkovým rámečkem
 pořídíte na eshopu www.VseproiPhony.cz za velmi příznivou cenu a s doručením do 1-3 pracovních dnů.

Nenadchla Vás 3D zaoblená skla? Nevadí! Spoustu dalšího příslušenství pro iPhony můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

lsa4
lsa3
lsa2
lsa1
tvrzena-skla

Dnes nejčtenější

.