Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Displej iPhonu bez tvrzeného skla si už dokáže představit málo kdo. Tvrzená skla získala svoji popularitu především díky vysoké odolnosti. Jsou až 7x odolnější než klasické ochranné fólie. Ty dokáží iPhone ochránit maximálně proti poškrábání.

TVRZENÉ SKLO VS. OCHRANNÁ FÓLIE

Přestože bych ihned neodepisoval ochranné fólie na iPhone, protože mají pro některé uživatele úplně dostačující parametry, zaměřil bych se spíše na tvrzená skla. Tvrzená skla se mnohem snáz aplikují. Po přiložení k displeji dojde k dokonalému přilnutí. V případě ochranné fólie se musíte ještě pěkných pár minut pokoušet vytlačit bublinky, které mezi fólií a displejem vznikly. Ochranná fólie dosahuje odolnosti mezi 1 a 1,5H, což je skoro 7x méně než u tvrzeného skla, které dosahuje odolnosti 9H. Díky tomu dokáže tvrzené sklo ochránit displej nejen proti poškrábání, ale i při menších nárazech a pádech.

Poškození Tvrzeného skla tvrzenysklo

Jak je možné vidět na obrázku, tvrzená skla se vyrábí většinou v tloušťce 0,3 milimetru, aby nedocházelo k narušení citlivosti displeje. Po nalepení tak skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké ochranné sklo máte. Na povrchu se nachází speciální oleophobická vrstva. Ta se stará o odstraněné stop mastnoty a nečistot. Při výběru toho ideálního tvrzeného skla na iPhone rozhodně doporučuji sáhnout po tvrzeném skle nesoucí označení 3D.

PROČ ZVOLIT 3D TVRZENÉ SKLO NA IPHONE?

3D označení nesou ochranná skla, která zasahují až do krajů displeje a chrání tak i zaoblené kraje. Jak je možné vidět na obrázku výše, většina poškození tvrzeného skla vzniká právě po stranách. Z toho důvodu je lepší vybavit displej pořádným 3D tvrzeným sklem, než sáhnout po levněji klasické 2,5D variantě. Navíc se 3D tvrzená skla mnohem snáz aplikují. Vycentrování totiž probíhá podle rámečku, který kopíruje rámeček displeje. Kvalitnější 3D tvrzená skla na iPhone disponují podlepením senzorů. Díky tomu se vám nebude zanášet prachem proximity senzor, přední kamera či Face ID.

Podlepení senzoru - tvrzenysklo

SNADNÉ NALEPENÍ TVRZENÉHO SKLA NA IPHONE

Nalepení tvrzeného skla na iPhone je opravdu snadné a zvládne ho každý z pohodlí domova. Stačí postupovat podle návodu, který najdete na zadní straně krabičky. Součástí krabičky jsou také čistící hadříky. Těmi doporučuji důkladně očistit displej před samotnou aplikací. Pokud si na nalepení nebudete věřit, můžete navštívit kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz a nechat si sklo zdarma na displej nalepit.

čistící hadříky tvrzenysklo.cz

SLEVA PRO ČTENÁŘE MAGAZÍNU LETEM SVĚTEM APPLEM

Pro čtenáře magazínu Letem Světem Applem je připravený speciální slevový kód, díky kterému získají 20% slevu na veškeré příslušenství. Slevový kód: LSA je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.

Tvrzené sklo s doživotní zárukou

Dnes nejčtenější

.