Zavřít reklamu

Apple před chvílí rozeslal všem zahraničním médiím pozvánky na chystanou konferenci, kde by měl představit nový MacBook Pro a aktualizovat MacBook Air, Mac Pro, Mac mini a počítače iMac. Přesně jak se předpokládalo, konference se bude konat ve čtvrtek 27. října od 19:00 našeho času v sídle Applu v Cupertinu

Jak už jsme zmiňovali výše, největších novinek bychom se měli dočkat u MacBooku Pro, který by měl být nově tenčí, disponovat klávesnicí s nižším zdvihem a hlavně by měl nabídnout nový OLED dotykový panel pro funkční klávesy s podporou Touch ID. Zmizet by z MacBooku Pro měl MagSafe, HDMI port, běžné USB-A porty i slot na SD karty. Namísto toho nabídne novinka jen 4 USB-C porty podporující USB 3.1 a Thunderbolt 3.

Kromě MacBooku Pro by měl Apple představit také aktualizovaný 13″ MacBook Air s USB-C porty podporující Thunderbolt 3. Aktualizace by se měl dočkat i Mac Pro, Mac mini a iMac. Všechny počítače by měly dostat novou generaci procesorů a lepší grafické karty. Po konferenci by měl Apple přestat prodávat 11″ MacBook Air, který tak nahradí 12″ Retina MacBook, který je ovšem výrazně dražší.

helloagainoctober27event-800x548
hello-again-mac-fb

Dnes nejčtenější

.