Zavřít reklamu

Jednou z nejpopulárnějších aplikacích je i sociální síť Snapchat. Ten si před několika lety prorazil cestu s relativně novým konceptem posílání fotografií, které za určitý čas zmizí. Pokud vás už Snapchat omrzel a chtěli byste svůj účet smazat, mohli jste v aplikaci marně hledat tlačítko, které by vám to umožnilo. Účet je totiž možné deaktivovat a poté i smazat pouze z webové stránky.

Po provedení těchto kroků na 30 dní deaktivujete svůj účet. To znamená, že vám nebudou lidé schopni odeslat žádné zprávy a fotografie. Po uplynutí této doby se účet sám natrvalo smaže. Podobně jako na Facebooku je tu tato doba nejspíše kvůli tomu, aby jste měli šanci své rozhodnutí přehodnotit a vrátit se k používání této sociální sítě.

Zrušit deaktivaci je opravdu snadné. Jak je uvedeno při mazání účtu, k zastavení deaktivace máte právě daných 30 dní, během kterých se stačí do služby znovu přihlásit. To celý proces zastaví a o účet nepřijdete.

Jak zrušit svůj Snapchat účet

  1. Otevřete jakýkoliv internetový prohlížeč a jděte na tuto stránku.
  2. Přihlašte se na účet, který chcete zrušit.
  3. Klikněte na spodní žluté tlačítko „Delete my account„.
  4. Znovu zadejte své přihlašovací údaje a klikněte na Continue.

Poté se vám už jen zobrazí stránka s nadpisem „Account Deactivated“, která informuje o tom, že bude váš účet brzy deaktivován, na což vás upozorní email. Po 30 dnech se pak účet trvale vymaže.

iphone-snapchat-fb
Zdroj: Redakce Letem světem Applem

Související články

Dnes nejčtenější