Zavřít reklamu

Apple má vydání svých nejdůležitějších produktů za sebou. Jak nový iPhone 7 a iPhone 7 Plus, tak druhou generaci Apple Watch. Z hlediska prodejních čísel se jedná o stěžejní produkty z nabídky společnosti. Je tu však ještě jedna kategorie, která je velice důležitá, ačkoliv se neprodají desítky milionů kusů. Jsou to MacBooky, které žalostně potřebují obměnu. Jak Air, tak MacBook Pro jsou opravdu velice zastaralé a mnoho uživatelů na ně čeká, jako na smilování. Máme tu dobrou zprávu, Apple by měl nový MacBook Pro představit do konce října, tedy nejpozději za měsíc. 

Ještě lepší zpráva pak je, že nový MacBook pro by měl být první vlaštovkou, po které budou následovat další produkty z notebookové nabídky Applu. Podle posledních informací to vypadá, že Apple příští týden vydá druhou betaverzi macOS 10.12.1, která bude finalizovat přípravy na příchod nového hardwaru.

Podle těchto informací je víceméně potvrzené, že první dorazí inovovaný model Pro, který by měl letos stát opravdu za to. Kromě kompletního redesignu bychom se měli dočkat například dotykového OLED panelu, který nahradí funkční klávesy. O tom, jak nový Pro bude vypadat, jsme psali zde.

Krátce po uvedení MacBooků Pro na trh, by měly přijít ostatní produkty z nabídky. Tedy jak inovovaný MacBook Air, který kromě vylepšených komponent dostane také podstatně lepší displej a modernizovanou konektivitu, tak také nové stolní iMacy. O nich ovšem příliš mnoho informací nemáme.

Obecně se očekává, že srdcem nových Maců budou procesory architektury Skylake, která je už nyní bohužel více než rok stará a nástupce je skoro tady, a ve vyšších specifikacích můžeme počítat s dedikovanou grafikou od AMD.

Zatím se čeká na to, zda-li Apple pro toto představení zvolí nějakou konferenci, nebo vše vydá pouze v rámci tiskové zprávy. Na nové Macy všichni netrpělivě čekáme, takže jakmile se něco objeví, my u toho rozhodně budeme!

MacBook Pro 2016 concept FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.