Zavřít reklamu

Jeden z nejslavnější YouTuberů zaměřující se na veškeré novinky, systémy a produkty okolo společnosti Apple, EverythingApplePro, zveřejnil nedávno na svém YouTube kanále zajímavé video, které je kompletně natočené na nový iPhone 7 Plus s duální kamerou. EverythingApplePro tak ukazuje, jak skvěle umí nová vlajková loď od Applu pořizovat videa ve 4K rozlišení a také to, jak si poradí se zachycením pohybujících se objektů během jízdy a tím pádem i s optickou stabilizací obrazu.

Kromě kvality videa ukazuje YouTuber také sílu nového Portrét módu, který je prozatím dostupný jen v beta verzi iOS 10.1. Ke konci videa tak můžete vidět, jak Portrét režim pracuje a na samotném konci i skvělé fotografie, které vypadají, jako kdyby byly pořízeny na zrcadlovku s kvalitním objektivem, protože pozadí iPhone 7 Plus rozmaže v Portrét módu úplně stejně.

Na konec ještě EverythingApplePro porovnal 4K video z iPhonu 7 Plus a iPhonu 6s Plus. Zde je jasně vidět, že nový model si umí lépe poradit se světlem, a to hlavně díky cloně ƒ/1,8, která si polepšila oproti ƒ/2,2 u iPhonu 6s Plus z loňska.

Dnes nejčtenější

.