Zavřít reklamu

Na zítřejší konferenci se dočkáme, mimo očekávaných iPhonů, Apple Watch a ostatních věcí, také oznámení nové řady sluchátek Apple AirPods. Podle dosavadních informací by se mělo jednat o kompletně bezdrátová sluchátka, která by mohla být součástí balení iPhonu 7 Plus, a která budou disponovat super moderní technologií nízké spotřeby bezdrátového přenosu dat. Kromě názvu toho o nich příliš mnoho nevíme, teď se ale objevily nové informace, které by nám mohly trochu napovědět, kam s těmito sluchátky Apple míří. A vypadá to, že poměrně vysoko.

S informacemi nepřišel nikdo jiný, než analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI Securities. Dle něj má Apple nabízet celou řadu bezdrátových Bluetooth sluchátek s tím, že společnost představí levnější, tzv. „budget“ variantu, v prostřední cenové kategorii pak budou produkty Beats a ve vrcholné pak znovu sluchátka od Applu. Je poměrně těžko představitelné, že by měl Apple nabízet něco, co bude ještě dražší než sluchátka od Beats, ale vzhledem ke Kuově reputaci ohledně úniků, mu prozatím budeme věřit. Zajímavostí ovšem je, že by AirPods měly být tím nejvyšším, co bude Apple v nabídce bezdrátových sluchátek prodávat. Potom by bylo poněkud nepravděpodobné, že by je nabízel společně s iPhonem 7 Plus.

Tato informace je pak dle analytika chybná a dřívější fotografie, zobrazující balení se sluchátky a telefonem, označuje za nepravé. Nemyslí si, že bude Apple přibalovat jiná než standardní sluchátka do balení k telefonům. Dle něj se tak v nových krabičkách dočkáme klasických EarPods, pouze s Lightning konektorem, místo tradičního 3,5mm jacku.

Majdy Airpods iPhone 7 2

Zdroj: Appleinsider

Dnes nejčtenější

.