Zavřít reklamu

Samsung Gear S3 iconVčera Samsung představil své nové chytré hodinky Gear S3, očemž si můžete přečíst více podrobností přímo zde, a spousta z vás se v komentářích zejména na Facebooku shodla, že se jihokorejskému gigantovi opravdu povedly. Samsung Gear S3 mají rozhodně co nabídnout a současnou generaci Apple Watch porážejí ve všech směrech. Pokud se vám hodinky opravdu zalíbily a daly byste jim přednost i před Apple Watch, pak pro vás máme skvělou zprávu. Samsung Gear S3 bude totiž možné spárovat s iPhonem.

Informoval o tom zahraniční server SamMobile, který informaci zjistil přímo na veletrhu IFA 2016, kde se hodinky poprvé ukázaly. Prozatím ale není jasné, jestli kompatibilita s iPhonem bude dostupná hned při zahájení prodeje hodinek nebo až o něco později, ale kompatibilní budou oba modely – jak Gear S3 Classic tak Gear S3 Frontier.

V současné době se čeká i na aplikaci, která umožní s iPhonem spárovat starší Gear S2, avšak pořád je vše teprve ve fázi beta testování, o čemž si můžete přečíst více zde. Je ale možné, že Samsung vydá aplikaci ve stejný den, co začne prodávat Gear S3. Ceny ani konkrétní datum vydání však zatím nejsou známy, ale očekává se, že se hodinky dostanou na pulty obchodů do konce rok.

Samsung Gear S3 FB

Dnes nejčtenější

.