Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5Dostat se, jako výrobce komponent, do kolotoče dodavatelů pro jednoho z velkých výrobců telefonu, je asi snem každého obchodníka. Jedná se totiž o velice výhodný, profitabilní a stabilní byznys. Ať už se jedná o Samsung nebo Apple, vždy je zárukou obrovský odběr komponent, jelikož celkové počty vyráběných a následně prodávaných telefonů, jsou doslova obrovské. Proto jsou kontrakty s těmito společnostmi pomyslným zlatým dolem. A právě na jeden takový důl narazila i společnost Primax Electronics, která bude Applu dodávat čočky duálního fotoaparátu pro nadcházející iPhone 7 Plus. 

Primax Electronics je jedním z největších čínských výrobců, který se zaměřuje na výrobu čoček fotoaparátů, zejména pak na jejich duální řešení. Podle posledních informací je druhá polovina letošního roku pro společnost rekordní, alespoň tedy z ekonomické stránky. Celkový výnos společnosti vzrostl o více než 12% měsíčně (údaje z července) a o téměř 20% meziročně. Další růst je víceméně potvrzený a společnost by měla tento trend udržet do příštího roku.

Právě příští rok by se měl projevit další výrazný skok, jelikož se očekává vzestup duálních fotoaparátů v telefonech. Zejména kvůli novému iPhonu 7 Plus. Společnost tedy na rok 2017 očekává ještě lepší výsledky, než které utrží za druhou polovinu letošního roku. Duální fotoaparát by měl být jednou z největších novinek nadcházejícího iPhonu 7. Jak si Apple s tímto řešením poradí, se dozvíme již za několik málo týdnů.

iPhone 7 Plus dual camera 4 FB

Zdroj: Cultofmac

Dnes nejčtenější

.