Zavřít reklamu

Fake iPhone 7 baleni iconNení to tak dávno, co jsme přinesli zprávu, že Apple letos žádný iPhone 7 nepředstaví, ale ukáže iPhone 6SE, tedy jen speciální edici respektive nástupce současného iPhonu 6s. Informace dávala smysl, protože letošní iPhone přinese opravdu jen málo designových změn, ale i tak tomu nikdo nechtěl věřit. Nyní se ale nizozemský magazín TechTastic postaral o únik, který pojmenování iPhone 6SE opět oživuje a nabízí se tak úvaha, že letos se žádný iPhone 7 neukáže.

Zmíněný server totiž ukázal krabičku chystaného iPhonu, na které je napsáno „iPhone 6SE“. Jedná se konkrétně o 64GB variantu a jak si můžeme na první pohled všimnout, krabička je v podstatě stejná, jako u iPhonu 6/6S a SE. Nizozemský web ukázal jen samotnou krabičku, ale server Priceraja ukazuje dokonce i samotný vnitřek a další fotografie krabičky.

Je tu však velká pravděpodobnost, že se jedná o falešné balení. Ani jeden ze zmíněných magazínů totiž neukázal přední část krabičky, která je samozřejmě nejdůležitější, jelikož mnohé prozradí. Navíc je opravdu dost nepravděpodobné, že by Apple skutečně použil označení „iPhone 6SE“, jelikož označení „SE“ použil pro levnější a méně vybavený iPhone, než byla tehdejší (a vlastně ještě současná) vlajková loď. K tomu všemu i Applu musí být jasné, že by si zákazníci iPhone 6SE a iPhone SE prostě pletli a v názvech jednotlivých iPhonů by byl neuvěřitelný zmatek.

Fake iPhone 7 baleni 4
Fake iPhone 7 baleni 3
Fake iPhone 7 baleni 6
Fake iPhone 7 baleni 5
Fake iPhone 7 baleni 1

Dnes nejčtenější

.