Zavřít reklamu

Spigen iPhone 7 case iconPředstavení iPhonu 7 a 7 Plus je na spadnutí. Už tento týden Apple pravděpodobně rozešle pozvánky největším světovým médiím na svou konferenci a oficiálně tak potvrdí datum, kdy jeho nové vlajkové telefony spatří světlo světa. Podle všech informací by se nám měl iPhone 7 ukázat už ve středu 7 září. V současné době už víme, jak přesně bude nový smartphone od Applu vypadat a známý výrobce obalů Spigen nám opět všechny spekulace ohledně vzhledu potvrzuje, ostatně jako každý rok.

Zmínku o Spigenu jsme tu měli již nedávno, kdy společně se společností Olixar nabízel předobjednávky na první kryt pro chystaný iPhone. Nyní ale Spigen nabízí už celou řadu obalů a pouzder od jednoduchých průhledných až po celé peněženky, které slouží také jako pouzdra pro telefon.

Jak už bylo zmíněné v úvodu, Spigen tak svým obaly potvrdil design iPhonu 7 a jde jistě již o finální vzhled. Výrobce tak potvrzuje větší čočku fotoaparátu (o 25%) u menšího modelu, dále zjednodušené pruhy pro antény a nakonec i absenci 3,5mm jacku, místo kterého by měl být druhý reproduktor, respektive podle posledních informací jen falešné otvory společně s mikrofonem, jako tomu je u iPhonu 4/4S a 5/5S/5C/SE. Zajímavé ale je, že výrobce nabízí obaly jen pro iPhone 7, nikoli pro větší iPhone 7 Plus, který má údajně nabídnout duální fotoaparát.

Spigen iPhone 7 case 3
Spigen iPhone 7 case 2
Spigen iPhone 7 case 1

Dnes nejčtenější

.