Zavřít reklamu

iPhone 7 Spigen case iconSpigen je snad vůbec ten nejznámější výrobce obalů na světě, který každý rok svými pouzdry a jiným příslušenstvím prozradí, co nového přinese teprve chystaný iPhone. Například minulý rok to byl právě Spigen, který jako první ukázal, jak přesně bude vypadat Rose Gold varianta na iPhonu 6s a 6s Plus a rok předtím zase ukázal přesnou podobu a velikost iPhonu 6 a 6 Plus. No a samozřejmě letos nesmí zůstat pozadu.

Spigen, ke kterému se přidal ještě známý výrobce Olixar, už přijímají předobjednávky na obaly pro iPhone 7, který by měl být představený už za několik málo týdnů a prodávat by se měl začít o týden a pár dnů později. Oba výrobci ukazují, že iPhone 7 bude mít větší čočku fotoaparátu, která by měla narůst o 25%. Navíc jak Spigen tak i Olixar počítají s barevnou variantou Space Black, o které se už nějaký ten týden spekuluje jako o novince chystaného modelu.

Spigen a Olixar ale nejsou jediné společnosti, které předobjednávky už nabízejí. Někteří výrobci obalů z Číny vám dokonce pošlou obal pro iPhone 7 už v tentýž den, co si jej objednáte. Nejedná se však o tak vyhlášené výrobce, jako je právě například Spigen, od kterého zná obaly snad každý majitel iPhonu nebo iPadu. Olixar dokonce také nabízí některé obaly okamžitě, ale je přeci jen o něco opatrnější, a tak ty dražší jsou raději jen na předobjednávku, kdyby se přeci jen něco nečekaně změnilo.

iPhone 7 case Spigen Olixar

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.