Zavřít reklamu

iPhone 7 icon koncept 5Výroba nadcházejícího iPhonu 7 je v plném proudu a bylo jen otázkou času, kdy se na webu objeví nějaké zajímavé informace z výroby. Jsme již několikátým rokem zvyklí na tradiční fotky jednotlivých komponent nebo rovnou celých složených telefonů. A právě zástupce první kategorie tu máme dnes. Na webu se nyní, měsíc před představení samotného telefonu, objevila fotografie neosazené základní desky. Snímek se, tak jako vždycky, objevil na čínské sociální síti Weibo ale tentokrát žádné nové informace nepřináší, spíše se jedná o zajímavý pohled na kus techniky, která za pár týdnů obletí svět.

Na snímku můžete vidět vylisovaný a neosazený tištěný spoj, pravděpodobně přímo v takové podobě, v jaké vyšel z pece. Na celém bloku, který je zachycen na fotografii, se nachází celkem 4 základní desky, vždy po dvojicích stojících proti sobě. Na obrázku je označené, kam přijde procesor A10 a kam naopak SIM karta. Jinak se na základní desce nenachází žádné připájené čipy ani jiné komponenty, jedna se čistě o samotnou desku.

Bohužel zatím neexistuje srovnání s různými verzemi základních desek z předchozích modelů, takže je poměrně obtížné z těchto nových obrázku něco zásadního vyčíst. Víme pouze to, že už se nový iPhone 7 vyrábí a to už několik týdnů. Do vydání můžeme očekávat ještě nějaký podobný únik, tentokrát snad i třeba s osazenou deskou, abychom z toho mohli vyčíst více. Tak jako tak se dalších informací dočkáme už za několik týdnů, kdy Tim Cook nový iPhone představí.

iphone_7_logic_front

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.