Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Apple u svých telefonů v minulosti vsázel výhradně na skleněná záda, která následně vyměnil za hliník. Další změny jsme se dočkali s uvedením iPhonu 8, který jako první jablečný telefon podporoval bezdrátové nabíjení, jenž mu umožňovala právě skleněná záda. Sklo jako taková působí designově téměř bezchybně. Problém ale spočívá v tom, že je tento materiál daleko náchylnější k poškození. Prasklá záda na iPhonu patří mezi jeden z nejčastějších problémů, který vyžaduje pohotovou pozornost.

Kalifornský gigant sice postupem času začal vyrábět odolnější záda, od kterých slibuje daleko vyšší výdrž a životnost, ale potřeby lidí se natolik nezměnily. Podle nám dostupných dat totiž zákazníků, kteří žádají výměnu prasklého zadního skla, neubývá. Představuje vůbec prasklé zadní sklo nějaký větší problém, nebo se jedná pouze o designovou záležitost? Na tohle jsme se zeptali přímo odborníků z PrimeServis.cz. Pokud totiž uživatel nikterak neřeší prasklá záda jejich telefonu, vystavuje se tak případnému poškození cívky pro bezdrátové nabíjení a v horším případě může dojít k poruše samotné základní desky. V takovém případě by vás oprava mohla přijít na pořádný balík peněz.

Výměnu prasklého zadního skla je tedy potřeba začít řešit včas. Na tento problém se přímo v PrimeServisu specializují, přičemž mají k dispozici speciální stroj, pomocí kterého jsou schopni celou opravu realizovat do jedné hodiny. Další výhodou je, že se spoléhají zásadně na originální díly. U konkurence můžete například ušetřit na takzvaným OEM dílech. Ty vám ale bohužel nedokáží zaručit prvotřídní hodnotu a spolehlivost. O kvalitě PrimeServisu navíc mluví i ostatní servisy, jenž si výměnu zadních skel nechávají řešit přímo u nich.

prime servis

Pobočku PrimeServisu naleznete na Praze 1, kde vám na výměnu zadního skla navíc garantují nejnižší cenu v Praze. Pokud ale potřebujete servis pro jiný problém na vašem (nejen) Apple produktu, PrimeServis vám určitě vyhoví a poskytne prvotřídní služby.

Dnes nejčtenější

.