Zavřít reklamu

iPHone 3D glassKomerční sdělení: Adrenalinové sporty, dobrodružné či poznávací dovolené? Stále častěji vyhledávané nezapomentulné zážitky a s nimi jednoznačně stoupající riziko poškození Vašeho telefonu, protože na co jiného taky tento okamžik lépe zachytit? – (Ne každý si můžeme dovolit kameru GoPro a kvalita fotoaparátu telefonu strmě stoupá, proto je ve většině případech mobil ideální variantou). Nejnáchylnější partií Vašeho telefonu na poškození je jednoznačně displej. Jedná se o největší a nejkřehčí část telefonu, kterou je nutné patřičně chránit.

Displej Vašeho telefonu můžete nejlépe ochránit tvrzeným sklem, které je velice jednoduché aplikovat na povrch Vašeho displeje a stojí v porovnání s výměnou nového displeje pár korun. Velice kvalitní, ale přesto levná tvrzená skla je možné zakoupit na eshopu www.tvrzenysklo.cz, který disponuje širokým sortimentem, klasických průhledných, barevných oboustranných, či velice populárních, zahnutých 3D tvrzených skel.  V nabídce naleznete tvrzená skla na iPhony, iPady, Apple Watch a mobilní telefony firem Samsung, Lenovo, Huawei, Sony a LG.

tvrzenysklo

Výhodou nákupu na eshopu www.tvrzenysklo.cz je kromě přívětivé ceny, také možnost osobního odběru ZDARMA v Praze, či  jakékoliv poštovné ZDARMA při nákupu nad 599 korun! V rámci tohoto článku můžete využít slevového kódu na 20% slevu z celé objednávky! Stačí do kolonky Voucher vyplnit při objednávce tři písmenka: LSA Nenechávejte tedy displej na pospas osudu a snažte se předejít jeho poškození efektivně!

20160624135315-2

Dnes nejčtenější

.