Zavřít reklamu

TvrzenýSklo.cz iconTisková zpráva: Kupujete-li si v dnešní době drahá zařízení, jako je iPhone či iPad, nenalepit tvrzené sklo na jeho displej, potřebuje notnou dávku odvahy. Věděli jste, že nejčastěji opravovanou partií iPhonu nebo iPadu je displej?  Výměna displeje na Vašem jablíčku se může řádně prodražit, chcete-li předejít těmto problémům, navštivte náš eshop s tvrzenými skly. Proč nakoupit právě u nás?

1) Jedinečná cena
Na bitevním poli s tvrdou konkurencí se pohybujeme teprve necelé dva měsíce, přesto jsme si získali již stovku spokojených zákazníků! A to především díky poměru “cena x kvalita”, kterou se snažíme zaujmout každého z Vás. Naše tvrzená skla můžete zakoupit již od 149 korun!

2) Způsoby dopravy
Protože víme, jak jsou tvrzená skla na Vašem displeji důležitá, zavedli jsme kromě klasického způsobu odeslání doporučeně a na dobírku, možnost osobního převzetí ZDARMA, nebo expresní doručení na Vaši adresu po celé Praze do 12 hodin od objednání za pouhých 99 korun!

3) Dodejte Vašemu iPhonu druhý dech
Kromě klasických průhledných tvrzených skel nabízíme barevná, oboustranná tvrzená skla, která nejenže chrání Vaši přední i zadní část, ale také dodávají Vašemu iPhonu úplně nový vzhled. K dispozici pro iPhone 5/5S/SE/6/6S/6Plus/6S Plus.

4) Bohaté balení
Objednáte-li si tvrzené sklo od nás, nezískáváte pouze samotné sklo. Součástí balení je tvrzené sklo v pěnovém obalu, dva čistící hadříky (první – alkoholickým preparátem napuštěný, pro očištění největších nečistot z povrchu displeje, druhý – suchý, sloužící k závěrečnému setření a vysušení povrchu displeje) a kartička se slevovým kódem na další objednávku!

5) Skla na ostatní značky
Protože víme, že existují uživatelé, kteří doposud nepřišli na to, že produkty od společnosti Apple jsou prostě nejlepší, nabízíme tvrzená skla i pro zařízení ostatních výrobců. Například Samsung, Sony, Huawei, LG či Lenovo.

6) Soutěže o tvrzená skla
Snažíme se pro spokojenost zákazníků udělat maximum, proto pro Vás připravujeme soutěže o tvrzená skla z naší nabídky. Doposud jsme uspořádali tři soutěže za pouhé dva měsíce! 

7) Dárek pro čtenáře LSA!
Rádi bychom odměnili čtenáře tohoto článku, že se dostali při čtení až sem. Nabízíme Vám slevový kód s 20% slevou na celou objednávku, který je možné uplatnit při dokončení objednávky v kolonce “Voacher”. Stačí zadat velkými písmeny zkratku tohoto magazínu, tedy LSA

tvrzenysklo

Dnes nejčtenější

.