Zavřít reklamu

Komerční sdělení: 3D Tvrzené sklo na iPhone X je tou nejlepší možnou ochranou, kterou můžete displeji iPhonu X poskytnout. Pokrývá totiž kompletně celý povrch displeje a žádným způsobem nesnižuje jeho citlivost. Navíc nezasahuje do zobrazovací části displeje, skoro ani nepoznáte, že je na displeji Tvrzené sklo nalepeno.

3D Tvrzené sklo na iPhone X – ochrana celého povrchu

3D Tvrzené sklo, nebo také Zaoblené Tvrzené sklo pokrývá kompletně celý povrch displeje a zasahuje i do jeho zaoblených částí, nemusíte se tak obávat, že by došlo k poškození displeje po jeho stranách, sklo se postará o jeho kompletní ochranu. Disponuje oleophobickou vrstvou na povrchu, která se postará, aby na Vašem displeji zůstávaly minimální stopy mastnot a nečistot. Výhodou je také tloušťka 0,3mm s vysokou odolností 9H.

3D Tvrzené sklo na iPhone X - LSA

Vylepšený výřez v horní části Tvrzeného skla

Předchozí model Tvrzeného skla na iPhone X disponoval několika výřezy v horní část tak, aby nezakrýval proximity senzor, faceid či přední kameru. Jenže ve výřezech se usazoval prach, který následně mohl zhoršovat funkčnost zmiňovaných funkcí iPhonu. U nové verze tohoto Tvrzeného skla je vše vyřešeno! Tvrzené sklo je nyní více průhledné a kromě výřezu na sluchátko u skla nenajdete jiný výřez. Nemusíte se obávat nefunkčnosti přední kamery, proximity senzoru či faceid. Všechny funkce naplno běží, protože v jejich místech je Tvrzené sklo dokonale průhledné.

3D Tvrzené sklo na iPhone X - LSA 3

Velice snadné nalepení na displej

Navíc zůstává zachována velice snadná aplikace Tvrzeného skla, které zvládne nalepit opravdu každý. K nalepení můžete využít manuálu v českém jazyce, který je součástí každé krabičky s ochranným sklem. Pro očištění displeje před aplikací Tvrzeného skla můžete využít čistících hadříků, které dostanete s Tvrzeným sklem. Pokud byste si na aplikaci nevěřili, můžete navštívit kamennou prodejnu a nechat si 3D Tvrzené sklo na iPhone X ZDARMA nalepit.

Adresa prodejny: Ostrovského 32, Praha 5, 155 00

3D Tvrzené sklo na iPhone X - LSA 2

Kde 3D Tvrzené sklo na iPhone X koupit + Slevový kód pro čtenáře

Zaoblené Tvrzené sklo na iPhone X je již nyní skladem a připravné k odeslání či vyzvednutí na prodejně Tvrzenýsklo.cz – Zde je možné požádat o aplikaci Tvrzeného skla ZDARMA. Jako bonus je také připravený slevový kód LSA, díky kterému získají všichni čtenáři magazínu LetemSvětemApplem 20% slevu na celý nákup. Navíc při nákupu nad 699 korun máte dopravu ZDARMA. K objednávkám nad 500 korun bývá přikládán dárek v podobě náhodně vybraného produktu z nabídky eshopu.

Prémiové 3D Tvrzené sklo pod které se nedostane prach můžete zakoupit ZDE již od 479 korun

3D Tvrzené sklo na iPhone X - LSA úvodní

Dnes nejčtenější

.