Zavřít reklamu

Pokémon GO app iconPoslední dny v ulicích potkávám zvláštní lidi. Vypadají jako majitelé vápenek, v jedné ruce mají bagetu nebo Redbull a v druhé ruce mají smartphone. Tito lidé behají okolo mého domu sem a tam a hledají Pokémony. Všechny je charakterizuje ještě oblečení, které je slušně řečeno nekonvenční. Doposud jsem je měl za blázny, dnes jsem však změnil názor. Někteří z nich totiž budou brzy možní bohatší než by se mohlo zdát.

Na eBay se totiž objevují inzeráty, ve kterých hráči prodávají své účty se vzácnými pokémony. Chytit vzácné Pokémony totiž není vůbec snadné. Abyste se k nim dostali musíte buď postoupit na vyšší úroveň nebo zkrátka cestovat o celé zemi a hledat je. Proto jsou vzácní Pokémoni skutečně vzácní a nejedná se jen o jejich vzhled nebo schopnosti.

Problém je také v tom, že Pokémony hra nabízí dle lokace ve které se pohybujete, což znamená, že zkrátka pokud nikde v nejbližším okolí nemáte řeku nebo rybník, k vodnímu Pokémonovi se zkrátka nedostanete. Právě proto jsou účty oblíbeným artiklem na eBay a to i přesto, že Nintendo považuje tyto praktiky za podvod.

Pokud si chcete zakoupit například postavu na čtrnáctém levelu, která má množství Pokémonů z USA a také spoustu Pokéballů, zaplatíte za ni něco málo přes sto dolarů, tedy zhruba 2100Kč. Stačí projít eBay a hledat hesla jako Pokemon Go account.

 

Pokémon GO Pikachu FB

*Zdroj: polygon.com

Dnes nejčtenější

.