Zavřít reklamu

Představte si, že máte přebytečných 100 tisíc dolarů. Investovali byste je do kousku jablečné historie, který představuje tento iPod? Vzácný prototyp se objevil na aukčním serveru E-bay.

Kdo neví, co s penězi, a miluje vše, co jakkoli souvisí se společností Apple, měl by v těchto dnech zavítat na aukční portál E-bay. Jeden z osvědčených prodejců na něm nabízí vzácný prototyp iPodu Classic z roku 2002. Ve stále ještě funkčním modelu najdete červenou obvodovou desku, jejíž přítomnost naznačuje, že se jedná o přístroj, který se nikdy nedostal na veřejnost. Jisté indicie naznačují, že prototyp byl sestaven v době zhruba mezi první a druhou generací přehrávačů iPod.

„Extrémně vzácný iPod je právě k prodeji,“ píše inzerent s přezdívkou theappleguru. „Jak můžete vidět na fotografiích, iPod má stále co nabídnout a je plně funkční. Toto je vaše šance na to, vlastnit kousek historie. Nejenom kousek historie Applu, ale kousek současné historie.“ Prodejce, který iPod nabízí, má na serveru velice dobrou reputaci a v nabídce má i další zajímavé vzácné kousky od Applu. iPod lze koupit okamžitě za cenu 99 995 dolarů.

V poslední době máme možnost sledovat narůstající počet historických a vzácných kousků za velice zajímavé ceny. Vzestupný trend byl zaznamenán obzvlášť u elektroniky od společnosti Apple. Pokud tedy plánujete prodej svého současného iPhonu, zkuste možná ještě chvíli počkat – jednou by vám možná mohl zaplatit vaši další dovolenou.

Ve chvíli, kdy byl napsán tento článek, byla příslušná aukce stále ještě aktivní. Pokud se tedy za pouhých 2,5 milionu korun chcete stát novopečeným majitelem vzácného iPodu, máte neopakovatelnou příležitost. A nezapomeňte na poštovné!

iPod ebay fb

Zdroj: TechRadar

Dnes nejčtenější

.