Zavřít reklamu

Apple Watch nylon icon

Apple by měl pravděpodobně tento rok představit Apple Watch druhé generace. Zatím není příliš jisté, čím by měly nové hodinky od Applu překvapit, ale analytik Ming-Chi Kuo z analytické společnosti KGI dříve uvedl, že budou mít Apple Watch především hardwarové změny, nikoliv změny v designu. Server 9to5mac.com nyní uvedl, že by měl Apple do Apple Watch 2 integrovat GPS modul. Apple se chce opět více zaměřit na cvičení, a tak nás nepřekvapí, že by měly být hodinky ještě více vodotěsné – to kvůli plavání.

Vodotěsnost aktuální generace je tak trochu záhadná. Apple po představení chytrých hodinek na svůj web napsal, že hodinky jsou odolné proti stříkající vodě, nikoliv vodotěsné. Bez problému tedy přežijí mytí rukou. Několik dnů poté, se však Apple pochlubil, že Apple Watch dostaly certifikát IPX7, což je mezinárodně označováno tak, že hodinky přežijí 30 minut v hloubce do jednoho metru.

Několik odvážlivců však začalo hodinky testovat, a bylo zjištěno, že vydrží mnohem více, než Apple uvádí. Několik týdnů poté i samotný Tim Cook řekl, že Apple Watch toho přežijí mnohem více, než je v propagačních materiálech uváděno.

Apple Watch 2 by tedy měly mít GPS modul, a také mnohem větší odolnost vůči vodě. Anonymní zdroj sdělil: „Apple na hodinkách pracuje a IPX odolnost bude mnohem vyšší.“ Kromě zmiňovaných novinek by také nové hodinky měly mít nové tlačítko a Face Time kameru, kterou si Apple patentoval tento měsíc.

Apple Watch FB

*Zdroj: iDownloadblog.com

Dnes nejčtenější

.