Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconPřes víkend bylo na zahraničních Apple serverech zase trochu rušno. Na čínských webech se objevily nové snímky zadního krytu nadcházejícího iPhonu, a potvrzují tak dřívější spekulace o jedné z hlavních změn, které se na nových iPhonech dočkáme. Kromě pozměněných proužků antény, které již nejsou díky přesunutí na hrany telefonu tolik vidět, je hlavní změnou na zadní části iPhonu vylepšená a podstatně zvětšená  kamera. Na uniklých fotkách je její velikost jasně zřetelná, vzhledem k připravenému otvoru. Neoblíbený hrbol, který je vystouplou čočkou způsobený, však dále v zařízená zůstává. 

Dle fotografií a jejích autorů se jedná o zadní strany modelů „iPhone 7“ a „iPhone 7 Plus“. Těžko říct co je na tom pravdy, jelikož není vůbec jasné, že se nadcházející iPhone bude iPhone 7 jmenovat. Tak jako tak je na menším zadním krytu vidět zvětšený prostor pro čočku fotoaparátu a přesunuté komponenty antény. Jejich pozice na horní a dolní straně telefonu dělá celá záda zařízení podstatně čistší z designového hlediska. Zase si ale spousta uživatelů stěžuje kvůli tomu, že je to najednou nuda.

Co se týče zadního krytu většího z iPhonů, tam je vidět další podstatná novinka a také všude omílaný selling point nového iPhonu Plus. Na fotkách je zřejmé, že větší iPhone opravdu dostane duální fotoaparát, vzhledem k obřímu prostoru pro dvě čočky. Stejně jako u menšího modelu se opět jedná o vystouplý kus krytu. Vedle čoček se nachází jeden z mikrofonů a také blesk.

No a na poslední fotografii máme zachycenou spodní hranu fotoaparátu, kde samozřejmě chybí 3,5mm jack pro sluchátka, s jehož absenci už u chystaného modelu tak nějak všichni počítají.

Úniky fotografií nových zařízení se teď budou pravděpodobně objevovat čím dál více. Dle informací z Číny totiž v minulém týdnu začala společnost Pegatron (hlavní výrobce iPhonů pro Apple) s plnohodnotnou produkcí ve svých továrnách.

17379-14837-coque-ip7-crop-l
17379-14836-apn-iphone-7-plus-pro-768x1024-l
iphone-7-camera-back
iphone-7-chasis

Zdroj: Appleinsider

Dnes nejčtenější

.