Zavřít reklamu

case icon

Většina uživatelů má nejmenší 16GB variantu, která je logicky mnohem levnější, než ostatní. Někteří po čase zjistí, že je 16GB opravdu málo a nejraději by vyměnili svůj iPhone za ten s větší kapacitou. Uživatelé proto musí šetřit cenné MB kde se dá, ale díky SanDisku již nemusí. Společnost dnes představila nové obaly pro iPhone 6 a iPhone 6s, které dokáží efektivně rozšířit úložiště, které se hodí pro ukládání různých dat. iXpand Memory Case je k dispozici ve 32, 64 a 126GB variantě. Nejenom, že je opravdu efektivní, ale na iPhonu vypadá skutečně dobře.

Nejzásadnější je především ukládání fotografií přímo na miniaturní čip, který je schovaný v zadní části obalu. V aplikaci fotoaparát lze nastavit, aby se fotografie ukládaly rovnou na paměť. Data v paměti jsou šifrována a lze je přesunout do Macu nebo PC pomocí desktopového softwaru. Přenos mezi iPhonem a samotným obalem je prováděn přes Lightning konektor.

Celý obal doplňuje především aplikace iXpand Case App, která vám umožní prohlížet všechna data „v krytu“ včetně hudby a dalších souborů přímo v iPhonu. Aplikace automaticky třídí soubory do složek. Naprosto jednoduše můžete ukládat fotografie a videa, prohlížet fotografie, koukat na filmy nebo prohlížet dokumenty. Aplikace je skutečně intuitivní a dokáže přesouvat vyfocené fotografie rovnou do paměti,“ sdělila společnost ve svých propagačních materiálech.

snadisk fb case memory

To není všechno, iXpand Memory Case můžete také rozšířit o 1900mAh baterii, která dokáže zdvojnásobit výdrž baterie iPhonu. Pokud iXpand Memory Case o baterii rozšíříte, nemusíte se o nic starat, protože aplikace spustí nabíjení, až když klesne úroveň baterie skutečně nízko.

SanDisk začal prodávat iXpand Memory Case na Amazonu ve třech různých konfiguracích paměti: 32GB (59.99$), 64GB (99.99$) a 128GB (129.99$). Kryty jsou dostupné v modré, šedé, černé a modrozelené barvě. Externí baterie zatím nebyla oficiálně vydána, ale bude stát 39,99$.

SANDISK iXPAND MEMORY CASE FB

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.